Vivantes zoekt een

Verpleegkundige, Moutheuvel

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg
Als verpleegkundige bij Vivantes heb jij maar één doel: het bevorderen van de gezondheid én vitaliteit. Dankzij jou verloopt alles op rolletjes.

Voor onze locatie Moutheuvel te Stein zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige op afdeling 4 voor ongeveer 16- 24 uur. Meer of minder uren werken? Dit is uiteraard bespreekbaar!
Lees snel verder.
Met jouw positieve instelling krijg jij iedere cliënt zover bereidwillig mee te werken aan zijn of haar zorgplan. Met jouw vooruitkijkende blik houd jij de gezondheid van de patiënt of cliënt nauwlettend in de gaten. Daardoor ben jij er als de kippen bij wanneer eventuele risico's naar voren komen. Ook achterliggende problematiek haal jij boven water.

 

Zo ziet de functie eruit:

Als Verpleegkundige bij Vivantes is geen enkele dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het verzorgen van wonden, het andere moment met het aanbrengen van het infuus. Uiteraard houd je bij alles wat je doet rekening met de wensen en behoeften van de cliënten. Doordat jij veranderingen in de fysieke en mentale gezondheid van de cliënten signaleert, kun jij tijdig zorgen voor aanpassingen in het zorgplan. Uiteindelijk zorg jij voor een grotere zelfredzaamheid van jouw cliënten.

 

Hier ben jij goed in:


  • Jij hebt minimaal een diploma Verpleegkunde (niveau 4) op zak.
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
  • Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en jouw collega's kunnen allemaal goed met jou door één deur. De wil, veerkracht én durf om te groeien is aanwezig.
  • Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan ook graag aan bij.
 

Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:


  • Vivantes negen woonzorglocaties telt - binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij flexibel ingezet kan worden op verschillende locaties.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, uiteraard marktconform. Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
  • Jij helpt onze ouderen elke dag weer er het beste van te maken.

Meer over locatie Moutheuvel:

Woonzorgcentrum Moutheuvel werd gebouwd in 1973 en vervolgens in 2001 grondig gerenoveerd. Het complex ligt in het centrum van het dorp Stein dat zich op een kruispunt van water en wegen bevindt. De gemeente is door op- en afritten verbonden met de autowegen A2 en A76 . De A2 is tegelijkertijd de oostgrens van de gemeente. Bij de plaats horen ook de wijken Kerensheide en Nieuwdorp.
Het woonzorgcentrum is een belangrijk onderdeel van de gemeente Stein. Als de gemeente Stein feest viert of treurt, dan doet Moutheuvel dit ook. Zowel sociaal, cultureel als recreatief heeft de Moutheuvel een sterke verankering in het dorpsleven van de gemeente Stein. Verenigingen en vrijwilligers uit Stein ondersteunen en helpen bij veel activiteiten.


Nog vragen?

Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, medewerker HRM. Dat kan via 046 411 3500 of via b.dezwart@vivantes.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!


What do you want to do ?
New mail

What do you want to do ?
New mail