Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige neurologie (21-079)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ligt patiënten observatie in jouw aard en beschik je over een sterke klinische blik?
Dan ben jij onze nieuwe verpleegkundige neurologie!
Vacaturenummer 21-079, 28-36 uur per week (andere uren in overleg)

Wie ben jij?
Als verpleegkundige op de afdeling neurologie maak je deel uit van een collegiaal en betrokken team. De werkzaamheden bestaan uit alle verpleegtechnische en verzorgende taken rondom de neurologische patiënt en daarnaast uit het begeleiden van patiënt en familie in hun ziekteproces. Daarnaast heb je als verpleegkundige een belangrijke rol bij het observeren van de patiënten en beschik je over een sterke klinische blik. Op basis van jouw observaties verleen je in overleg en samen met jouw collega's de beste zorg. Op de afdeling liggen zowel laag complexe patiënten als hoog complexe patiënten, waardoor je als verpleegkundige wordt uitgedaagd om jouw kennis en kunde van de verschillende ziektebeelden in te zetten. Na een korte interne stroke opleiding kun je ook starten met werken op de stroke-unit. Dit is een bewakingsunit voor mensen die met een acuut CVA worden opgenomen.

Ben jij leergierig, stressbestendig en weet je van aanpakken? Weet jij zelfstandig te handelen maar zoek je jouw collega's op bij belangrijke beslissingen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Jouw nieuwe werkplek
Binnen de neurologische afdeling worden patiënten behandeld die neurologische zorg behoeven. De afdeling neurologie bestaat uit 16 bedden waarvan 4 stroke care bedden. Het team bestaat uit een groep enthousiaste verpleegkundigen die kwalitatief goede en op de patiënt afgestemde zorg willen leveren. Daarbij zijn we met het multidisciplinaire team steeds zoekend naar de beste mogelijkheden voor de patiënt.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en BIG geregistreerd;
  • Je bent een echte teamspeler en bereid om in alle voorkomende diensten te werken;
  • Je bent bereid tot het volgen van de opleiding stroke care en de vervolgopleiding neurologie.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als neurologie verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen (verpleegkundigen met een afgeronde vervolgopleiding worden beloond in functiegroep 50) en een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of wil je vrijblijvend een dagje meelopen? Bel dan met Pascalle Reijnders, teamleider neurologie, telefoonnummer 06-21181721.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Schreuder, HRM adviseur, 047638-2226

Reageren kan via het sollicitatieformulier, wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor een persoonlijke gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Pascalle Reijnders
+31 6 21181721
pascalle.reijnders@lzr.nl