De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4/5, Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie en Psychiatrie (IEP), Venlo

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een ondernemende type en pionier? Pak dan deze unieke kans om samen met het team een passend zorg en behandelaanbod te realiseren voor mensen met cognitieve en gedragsproblematiek.
Naast het Viecuri Venlo is het Regionaal Centrum gevestigd waar ook de IEP is gestart. Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie en Psychiatrie (IEP) voor ouderen met cognitieve en gedragsproblemen is een samenwerking tussen De Zorggroep en Vincent van Gogh. De kennis en expertise wordt samengebracht om de beste zorg te leveren aan de mensen die tijdelijk op de IEP verblijven.

Wie zijn wij?
De Zorggroep en Vincent van Gogh zijn gezamenlijk een ketensamenwerking aangegaan die heeft geleidt tot een betere zorgverlening voor de doelgroep ouderen met cognitieve en/of psychiatrische problemen met gedragsstoornissen in de Regio Noord en Midden-Limburg. Beide organisaties willen de cliënt de beste zorg op de beste plek bieden! Dit nieuwe centrum zal de keten versterken tussen de bestaande afdelingen van De Zorggroep en Vincent van Gogh. Er zijn 2 units ingericht op het Regionaal Centrum te Venlo, waarbij beide organisaties intensief samenwerken.

De zorg en de behandeling in beide organisatie is heel verschillend. Door de beste elementen van de zorg en behandeling van beide organisaties in dit nieuwe centrum samen te brengen, kan aan deze specifieke doelgroep ouderen nu de best mogelijke zorg op maat worden geboden.

Wat ga je doen?
Voor dit vernieuwend zorgconcept zoeken we mensen die nieuwsgierig en onderzoekend zijn. Mensen die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren, mensen die nieuwe ideeën inbrengen en kritisch kunnen en durven kijken naar gangbare werkwijzen, kennis en expertise willen delen, eigen regie en regelruimte durven pakken, bereid zijn om anders te kijken en te werken dan ze nu gewend zijn, gedurende de dag en de nacht. In het werk willen experimenteren met nieuwe of andere inzichten en aanpakken, eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie willen stellen en herzien, om vanuit gedeeld vakmanschap samen te zoeken naar de optimale zorg voor deze doelgroep cliënten.

Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor het totaal pakket aan zorg en begeleidt voor deze afdeling. Samen met de cliënt bepaal je wat hij of zij nodig heeft. Als verpleegkundige voer je alle voorkomende werkzaamheden uit. Dat doe je in complexe situaties. Verder coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig/verzorgende perspectief, in samenwerking met collega’s en andere disciplines. Je bent de spil in de zorgverlening en je hebt kennis en kunde op hoog niveau in het omgaan met complexe problematiek van ouderen.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4/5?
Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen. Je bent flexibel als het gaat om taakinhoud en de inzet van je werktijden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en een hoog empathisch vermogen voor cliënten, hun naasten. Stressbestendig, in een hoog tempo problemen analyseren en besluiten nemen zijn voor jou niet nieuw. Je kunt goed plannen en organiseren en je aanpassen aan een veranderende situaties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de geleverde zorg en je hebt een aandeel in het door ontwikkelen van de afdeling.

Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met een contractomvang van gemiddeld 24-32 uur per week. Aanvang: Z.s.m. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 7,4%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Zelf ervaren hoe het team werkt? Loop een dagje mee.
Neem contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Kijk op www.werkenbijdezorggroep.nl voor alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.