De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Dementie Maasduinen Staete, Nieuw-Bergen (L)

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke uitdagende functie als Verpleegkundige (niveau 4) bij de woongroep dementie/Niet Aangeboren Hersenletsel Maasduinen Staete in Nieuw-Bergen.

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Verpleegkundige (niveau 4) bij De Zorggroep.Maasduinen Staete ligt centraal in Nieuw-Bergen, de kern van de gemeente Bergen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Maasduinen Staete telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4?
Je hebt affiniteit met bewoners met dementie of niet aangeboren hersenletsel. Je kunt omgaan met een grote diversiteit aan niveau en/of gedrag en structuur bieden. Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Ook heb je een rustige, geduldige basishouding, een goede dosis humor, ben je zelfstandig, flexibel en kun je prima samenwerken in teamverband. Je kunt je grenzen aangeven en bewaken en hebt goede communicatieve eigenschappen. Je bent toe aan een stimulans om meer uit je vak te halen, door te gaan werken voor een niet-doorsnee cliëntengroep. Je wilt je horizon verbreden en je verder ontwikkelen.

Je bent:

  • de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • een echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die
    jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG geregistreerd
  • een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
  • Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 18 tot 32 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar. Aanvang zo spoedig mogelijk.
Als Verpleegkundige niveau 4 word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.032,60 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na'het-werk"-programma.

Informatie
Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Eerst meer weten?
Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Miranda Fleuren, tel. 06-51107508
Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van Verpleegkundige niveau 4 binnen Maasduinen Staete woongroep dementie/Niet Aangeboren Hersenletsel. Bel haar op telefoonnummer 06-57092944

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.