De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Dementie, Maasduinen Staete, Nieuw-Bergen (L)

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke uitdagende functie als Verpleegkundige (niveau 4) bij de woongroep dementie Maasduinen Staete in Nieuw-Bergen.

Maasduinen Staete ligt centraal in Nieuw-Bergen, de kern van de gemeente Bergen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Maasduinen Staete telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen? 

Je hebt affiniteit met bewoners met dementie of niet aangeboren hersenletsel. Je kunt omgaan met een grote diversiteit aan niveau en/of gedrag en structuur bieden. Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van Maasduinen Staete daar waar nodig.

Je:

·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan

·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg

·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Voor externe kandidaten is bij indienstttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Interesse in somatiek of een voorkeur voor dementie? Wij hebben mogelijkheden in beide sectoren. Je werkt in een klein, persoonlijk team  waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 18 tot 32 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 

·         eindejaarsuitkering van 8,33% 

·         vakantiegeld van 8%.

·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de geschikte Verpleegkundige?

Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je hebt een rustige, geduldige basishouding, een goede dosis humor, bent zelfstandig, flexibel en kunt prima samenwerken in teamverband. Je kunt je grenzen aangeven en bewaken en hebt goede communicatieve eigenschappen. Je bent toe aan een stimulans om meer uit je vak te halen, door te gaan werken voor een niet-doorsnee cliëntengroep. Je wilt je horizon verbreden en je verder ontwikkelen.

Je bent:

  • de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • een echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
  • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG geregistreerd
  • een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team van Maasduinen Staete werkt? Loop een dagje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van Verpleegkundige binnen Maasduinen Staete. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.