De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Dementie, Ruijsstraat, Blerick

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor een verpleegkundige met brede interesse, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!

Aan de Ruijsstraat, nabij het centrum van Blerick, liggen vier groepswoningen van De Zorggroep voor mensen met dementie. Elke bewoner heeft in de Ruijsstraat een eigen zit-/slaapkamer. Twee bewoners delen samen een badkamer met douche en toilet, gekoppeld aan beide kamers. De keuken, eetkamer en zitkamer vormen het hart van de groepswoning. Hier wordt gezamenlijk gegeten, een praatje gemaakt en een spelletje gespeeld. Voor het team van de Ruijsstraat zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Werk jij het liefst in een klein maar zelfstandig team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de Ruijsstraat en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verpleegkundige. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
·         helpt met ADL
·         verricht verpleegtechnische handelingen
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten
·         bent bereid kwaliteitstaken uit te voeren

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige? 
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.
Je bent een:
·         gediplomeerd Verpleegkundige
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige wordt je ingeschaald in FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Ruijsstraat is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie? Zelf ervaren hoe team van de Ruijsstraat werkt? Neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: lynn.jeuken@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.