De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie en Psychiatrie (IEP), Venlo

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een  ondernemende type en pionier?  Pak dan deze unieke kans om samen met het team een passend zorg en behandelaanbod te realiseren voor mensen met cognitieve en gedragsproblematiek.

Naast het Viecuri Venlo is het Regionaal Centrum gevestigd waar ook de IEP is gestart. Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie en Psychiatrie (IEP) voor ouderen met cognitieve en gedragsproblemen is een samenwerking tussen De Zorggroep en Vincent van Gogh.  De kennis en expertise wordt samengebracht om de beste zorg te leveren aan de mensen die tijdelijk op de IEP verblijven.
 

Wie zijn wij?
De Zorggroep en Vincent van Gogh zijn gezamenlijk een ketensamenwerking aangegaan die heeft geleidt tot een betere zorgverlening voor de doelgroep van ouderen met cognitieve en/of psychiatrische problemen met gedragsstoornissen in de Regio Noord en Midden-Limburg. Beide organisaties willen de cliënt de beste zorg op de beste plek bieden! Het doel van de IEP is om de keten te versterken tussen de bestaande afdelingen van De Zorggroep en Vincent van Gogh. Er zijn 2 units ingericht op het Regionaal Centrum te Venlo, waarbij beide organisaties intensief samenwerken.

De zorg en de behandeling in beide organisatie is heel verschillend. Door de beste elementen van de zorg en behandeling van beide organisaties in dit nieuwe centrum samen te brengen, kan aan deze specifieke doelgroep ouderen nu de best mogelijke zorg op maat worden geboden.

Voor dit vernieuwende zorgconcept zoeken we collega's welke nieuwsgierig en onderzoekend zijn. Mensen die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren, mensen die nieuwe ideeën inbrengen en kritisch kunnen en durven kijken naar gangbare werkwijzen, kennis en expertise willen delen, eigen regie en regelruimte durven pakken, bereidt zijn om anders te kijken en te werken dan ze nu gewend zijn, gedurende de dag en de nacht. In het werk willen experimenteren met nieuwe of andere inzichten en aanpakken, eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie willen stellen en herzien, om vanuit gedeeld vakmanschap samen te zoeken naar de optimale zorg voor deze doelgroep cliënten.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige binnen het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) in Venlo bied je bewoners een intensieve behandeling, (belevingsgerichte) zorg en ondersteuning aan, zodat zij de overstap kunnen maken naar een zorgcentrum, een kleinschalige woonvorm of (als het mogelijk is) terug naar hun eigen woonsituatie. Het accent ligt primair op de behandeling. Het verblijf binnen het IEP is tijdelijk: de behandelperiode bestaat uit maximaal 14 weken, afhankelijk van de persoonlijke problematiek en het individuele herstelproces. 

Je krijgt te maken met veel verschillende situaties. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Je maakt deel uit van een team welke jij begeleidt en aanstuurt. 
Je: 
·         hebt affiniteit met de doelgroep van ouderen met cognitieve en gedragsproblematiek.
·         durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van.
·         bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Je bent/ hebt:
·            minimaal in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4
·            BIG-geregistreerd als verpleegkundige
·            verantwoordelijkheidsgevoel
·            inlevingsvermogen
·            in het bezit van een BHV certificaat of bereidt deze te halen
·            een EBP (Evidence Based Practice) professional
·            een kwaliteitsbevorderaar
·            een gezondheidsbevorderaar

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24 - 32 uur per week. 

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van de IEP is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·            eindejaarsuitkering van 8,33%.  
·            vakantiegeld van 8%. 
·            aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten?
Voor vragen wat betreft de functie inhoudelijk mag je contact opnemen met Anita van der Vight via telefoonnummer: 06-34488855 of e-mailadres: anita.van.der.vight@dezorggroep.nl 
Wil je meer informatie over de organisatie, neem dan contact op met onze Recruitment Medewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.