De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Interventieafdeling, Venlo

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige niveau 4, Interventieaf, Venlo

Verpleegkundige niveau 4, Interventieafdeling, D'n Horstgraaf, Venlo

Heb jij lef en hou je van zelfstandigheid? Dan  is deze functie iets voor jou!

Ouderen kunnen steeds langer zelfstandig thuis wonen, mede door de inzet van thuiszorg, mantelzorgers en techniek. Toch kan er altijd onverwacht iets veranderen in de mentale gezondheid of in de thuissituatie, waardoor er acuut behoefte is aan een beschermde woonomgeving. Dan kom je naar ons, de interventieafdeling.

Op de Interventieafdeling kunnen twee categorieën cliënten worden opgenomen:
•    Cliënten afkomstig uit de thuissituatie waar een onhoudbare situatie is ontstaan, die een acute opname rechtvaardigt. Er is reeds sprake van de diagnose dementie. De opname heeft een maximale verblijfsduur van twee weken. Zodra er binnen De Zorggroep een plaats vrijkomt zal de cliënt worden overgeplaatst. De cliënt kan daar wachten op een gewenste locatie. Natuurlijk is ontslag met terugkeer naar de thuissituatie ook mogelijk als dit voor de cliënt de meest geschikte oplossing is. 
•    Cliënten afkomstig uit de thuissituatie of een ziekenhuis waar observatie en/ of onderzoek gewenst is om tot een diagnose en advies voor een toekomstige woonvorm te komen. Er bestaat wel een vermoeden dat er sprake is van dementie en dat zeer waarschijnlijk een beschermde woonvorm nodig is. Een opname kan tussen zes weken en maximaal drie maanden duren,  afhankelijk van de termijn waarin er een diagnose gesteld kan worden. Na het vaststellen van de diagnose wordt de cliënt aangemeld voor overplaatsing. Zodra er binnen De Zorggroep een plaats vrij komt zal de cliënt worden overgeplaatst. De cliënt kan daar verblijven tot er een plaats beschikbaar is op de gewenste locatie

Functie-inhoud
Werken bij de sector Dementie/Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) betekent werken in een klein team, met een vaste groep collega’s. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het totaalpakket aan zorg voor deze afdeling. Als verpleegkundige verwachten we dat je in staat bent een actieve bijdrage te leveren aan arts-visite, kernteam, familiegesprekken en coachen van mede-collega’s.
Samen met de cliënt, de mantelzorgers en de collega's zorg je ervoor dat de cliënt uiteindelijk in een voor hem passende omgeving komt te wonen.

Wij vragen
Als Verpleegkundige beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen. Je bent flexibel als het gaat om taakinhoud en de inzet van je werktijden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en een hoog empathisch vermogen voor cliënten, hun naasten.  Stressbestendig, in een hoog tempo problemen analyseren en besluiten nemen zijn voor jou niet nieuw. Je kunt goed plannen en organiseren, coachen en je aanpassen aan veranderende situaties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de geleverde zorg en je hebt een aandeel in het door ontwikkelen van de afdeling. Door de steeds wisselede cliënten groep, is geen enkele dag hetzelfde.
 

Verder:
- ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd;
- heb je affiniteit met dementiezorg.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met een contract omvang van gemiddeld 28 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.
Als Verpleegkundige word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Informatie
Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de Recruiter Sharel Driessen via sharel.driessen@dezorggroep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.