De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Kwaliteit en Veiligheid, Blauwververstraat, Venray

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke combi uitdaging om overkoepelend te werken binnen 4 teams binnen de dementiezorg met als aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid!

De locatie Blauwververstraat bestaat uit vier groepswoningen voor mensen met dementie in Venray. Het welzijn van de bewoners staat voorop. Iedereen draagt hier zijn/haar steentje aan bij. Een goede samenwerking en collegialiteit binnen het team is hierbij belangrijk. Wil jij werken met gemotiveerde en betrokken collega's in een zelfstandig team en heb je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan? Dan is de functie van verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid binnen de 4 teams  wellicht

Functie-inhoud
Voor de teams van de Blauwververstraat in Venray zijn we op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid die in alle 4 de teams werkt. Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

De directe uren bij de cliënt worden gecombineerd met indirecte uren ten behoeve van de kwaliteitsverbetering van de 4 teams. Deze taken betreffen met name de verantwoordelijkheid nemen voor het observeren, coachen, aansturen en instrueren van zorgmedewerkers in de werksituatie met als doel het behouden en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in de zorgverlening. Je geeft advies en voorlichting, toetst het handelen in de praktijk, signaleert behoefte aan deskundigheidsbevordering en draagt zorg voor de uitvoering van kwaliteitsverbeteringen.

Wij vragen
- Zelfstandigheid
- Flexibiliteit en geduld
- Samenwerking in teamverband
- Grenzen aangeven en bewaken
- Goede communicatieve vaardigheden
- Respectvolle omgang met bewoners, familie en collega’s
- Helicopterview
- Signaleren, adviseren en coachen
- Daadkracht

Verder ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd.

Je stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent resultaatgericht en beschikt over overtuigingskracht en inlevingsvermogen om zo ook bij cliënten met moeilijk gedrag de gewenste zorg te kunnen leveren. Je vindt het een uitdaging om deze bewoners met probleemgedrag te helpen. Ervaring in de intramurale zorg en kennis van de psychogeriatrische zorg is een pré.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd en uren zijn bespreekbaar.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Schoutstraat is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,33%;
-  vakantiegeld van 8%;
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team van de Blauwververstraat werkt? Loop een dagje mee.
Neem contact op met onze Recruiter: Annelies Waasdorp, via werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.