De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, kwaliteit en veiligheid, kleinschalig wonen Hazelaar en Vlierbes, Venlo

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige niveau 4, kwaliteit en veiligheid, kleinschalig wonen Hazelaar en Vlierbes, Venlo

Een functie binnen de dementiezorg met als aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid
Woongroepen Hazelaar en Vlierbes zijn 2 woongroepen in het Auxiliatrixpark in Venlo waar bewoners met dementie wonen. Het welzijn van de bewoners staat voorop. Iedereen draagt hier zijn/haar steentje aan bij. Een goede samenwerking en collegialiteit binnen het team is hierbij belangrijk. Wil jij werken met gemotiveerde en betrokken collega's in een zelfstandig team en heb je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan? Dan is de functie van verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid wellicht iets voor jou!

Functie-inhoud
Voor de teams van kleinschalig wonen van zowel Hazelaar als Vlierbes in Venlo zijn we op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid. Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

De directe uren bij de cliënt worden gecombineerd met indirecte uren ten behoeve van de kwaliteitsverbetering van het team. Deze taken betreffen met name de verantwoordelijkheid nemen voor het observeren, coachen, aansturen en instrueren van zorgmedewerkers in de werksituatie met als doel het behouden en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in de zorgverlening. Je geeft advies en voorlichting, toetst het handelen in de praktijk, signaleert behoefte aan deskundigheidsbevordering en draagt zorg voor de uitvoering van kwaliteitsverbeteringen.

Wij vragen

  • Zelfstandigheid
  • Flexibiliteit en geduld
  • Samenwerking in teamverband
  • Grenzen aangeven en bewaken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Respectvolle omgang met bewoners, familie en collega’s
  • Helicopterview
  • Signaleren, adviseren en coachen
  • Daadkracht

Verder ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd.

Je stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent resultaatgericht en beschikt over overtuigingskracht en inlevingsvermogen om zo ook bij cliënten met moeilijk gedrag de gewenste zorg te kunnen leveren. Je vindt het een uitdaging om deze bewoners met probleemgedrag te helpen. Ervaring in de intramurale zorg en kennis van de psychogeriatrische zorg is een pré.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden

Wij bieden twee dienstverbanden voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 28 uur per week. Andere uren bespreekbaar. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als Verpleegkundige niveau 4 word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Vivianne Spanje, Ilse Hornix van Hazelaar 2 bereikbaar op telefoonnummer: 088-6101551 of via e-mail: vivianne.spanjer@dezorggroep.nl of ilse.hornix@dezorggroep.nl of met Esther Vullings - Drabbels van Vlierbes 1, bereikbaar op telefoonnummer 0683075830 of via e-mailadres: Esther.vulliings@dezorggroep.nl

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Sharel Driessen via e-mailadres: sharel.driessen@dezorggroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.