De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, kwaliteit en veiligheid, Somatiek, woonzorgcentrum Bergh team 1.2, St. Odiliënberg

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

St. Odiliënberg

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij affiniteit met ouderenzorg en affiniteit met het aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Midden in St. Odiliënberg staat een moderne zorglocatie: Bergh. Bergh is een gecombineerd woonzorgcentrum met appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening, maar ook groepswoningen voor mensen met dementie. Binnen woonzorgcentrum Bergh, afdeling 1, zijn 32 zorgappartementen, waaronder een kortdurend verblijfskamer. Op afdeling 1 wonen cliënten met over het algemeen een somatische zorgindicatie. Enkele cliënten hebben een PG indicatie. Ons team bestaat helpenden, verzorgenden (IG), coördinatoren zorg en diensten, en verpleegkundigen. Het team en zo ook de cliënten zijn onderverdeeld in 2 subteams, hierdoor bieden wij meer continuïteit in onze geleverde zorg. Daarnaast zijn bij ons enkele welzijnsmedewerkers werkzaam, welke de activiteiten op onze afdeling organiseren en begeleiden.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van woonzorgcentrum Bergh daar waar nodig.

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid?
Verpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid worden in samenspraak met en/of door de teams gevraagd om in het werk mee te kijken naar wat ze doen en hoe ze het doen. Zij bevorderen het continu leren en reflecteren. De teams vragen deze verpleegkundigen om hun kennis/vaardigheden in te zetten als dat nodig is in specifieke situaties en om hun kennis en vaardigheden in het algemeen te bevorderen als blijkt dat iets onvoldoende aanwezig is.
Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

Je bent een:
·         spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
·         echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
·         gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V en BIG geregistreerd
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24 uren per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%.
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Karin Ronckers via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
 

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.