De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, MatchPoint diverse werkgebieden

Dienstverband

1-12

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Als MatchPoint-medewerker bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Thuiszorg.
Jij kiest zelf voor welke teams je beschikbaar bent en geeft vervolgens je beschikbaarheid aan in de digitale applicatie MatchPoint op de intranetsite van De Zorggroep. Afhankelijk van de personeelsbehoefte binnen de zorgteams, word je ingepland.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige niveau 4 verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Zo lever je een bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten in alle facetten. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woonomgeving. Kortom: een baan met veel afwisseling. Je werkt vaak alleen, in diverse teams en elke situatie is weer anders.

Wij vragen

Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent een echte teamplayer en ondersteunt je collega's waar nodig. Daarnaast ben je creatief, kun je goed organiseren en beschik je over goede communicatieve eigenschappen voor de omgang met cliënten en hun naasten en voor de samenwerking met je collega's. Je bent op zoek naar afwisselend en gevarieerd werk en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen.
Verder:
•ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4;
•ben je BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
•ben je in het bezit van het rijbewijs B;

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Contracturen tussen 1 en 12 uur, afgestemd op je persoonlijke omstandigheden en je beschikbaarheid.
Ook een combinatie van het werken in een vast team met aanvullend werken via MatchPoint is mogelijk. Ben je een interne kandidaat dan is de duur van het dienstverband afhankelijk van je al bestaande arbeidsovereenkomst met De Zorggroep.

Werktijden

Op basis van je beschikbaarheid.

Salaris

Als verpleegkundige niveau 4 word je ingeschaald op basis van de CAO VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.
Informatie

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de teamleider van MatchPoint, Yvonne Reijntjes, op telefoonnummer 06 - 8106 1917.