De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, nachtdienst, Somatiek, Rooyhof, Venray

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Werk je graag in de nacht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het voormalig kloostercomplex Beukenrode heeft De Zorggroep 30 ruime zorgstudio's gevestigd. Ook wel Rooyhof genoemd. Hier kunnen mensen met complex lichamelijk aandoeningen terecht.

Wat ga je doen? 
Als Verpleegkundige binnen het vaste nachtdienst team 3 van Rooyhof help je cliënten die een zorgbehoefte hebben. Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van Rooyhof daar waar nodig.

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Interesse in somatiek of een voorkeur voor dementie? Wij hebben mogelijkheden in beide sectoren. Je werkt in een klein, persoonlijk team  waarin je direct van start kunt voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week bepalen we in overleg. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33% 
·         vakantiegeld van 8%.
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de geschikte Verpleegkundige?

Jij staat je mannetje en hakt gemakkelijk met het bijltje. Niet letterlijk natuurlijk. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je bent een:
- spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten;
- echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen;
- gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd;
- een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt;
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
- in het bezit van een BHV-certificaat of bereid dit te behalen

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het nachtteam van Rooyhhof werkt? Loop een nachtje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van Verpleegkundige in de nachtdienst binnen Rooyhof. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Alvast een kijkje nemen in de locatie Rooyhof? Klik dan hier.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.