De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, NAH, De Witte Steen, Venlo

Dienstverband

24 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Overige, Ouderenzorg

Geef jij de jonge bewoners met (niet)aangeboren hersenletsel (NAH) een thuisgevoel?

De Witte Steen is een moderne woonwijk gelegen in het Auxiliatrixpark in het buitengebied van Venlo. Hier wonen relatief jonge bewoners met beperkingen al of niet ontstaan uit aangeboren hersenletsel. Het team van appartement C is op zoek naar een nieuwe enthousiast Verpleegkundige. Binnen dit team kom je te werken in een groep van diverse collega's. Samen doen jullie je uiterste best om de zorg voor de cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Daarbij is het belangrijk om de cliënt in een zo prettig mogelijke woonomgeving te laten verblijven. Als team zorgen jullie voor een positieve en fijne werksfeer. Kun jij goed organiseren? Ben jij assertief, creatief, geduldig én nieuwsgierig? Heb jij daarbij een goed gevoel voor humor? Dan ben jij de collega waarna dit team op zoek is!
 

Wat ga je doen?  
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van De Witte Steen daar waar nodig.  

Je: 
- verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan 
- signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg 
- onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes 

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige? 
Jij staat je mannetje en hakt gemakkelijk met het bijltje. Niet letterlijk natuurlijk. Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. 

Je bent: 
- een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten 
- een echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
- een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG geregistreerd
- een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Verpleegkundige (niveau 4) schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uren ligt tussen de 24-28 uur per week. 
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van De Witte Steen is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8%. 
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten?  
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl.

Benieuwd geworden naar De Witte Steen? Klik hier voor een sfeerimpressie.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij! 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken! 

De Zorggroep 
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.  
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.  
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. 
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.  
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.  
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.