De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Somatiek Amaliahof team Willem Alexander, Swalmen

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Swalmen

Werkvelden

Ouderenzorg

Het is een werkplek waar veel afwisseling is. Je komt te werken in een flexibel team waarin je jezelf op allerlei vlakken kunt blijven ontwikkelen.

Werk je graag zelfstandig? Kun je goed organiseren? Ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? En heb jij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan? Dan is de functie van verpleegkundige niveau 4 bij Amaliahof het team Somatiek Willem Alexander in Swalmen iets voor jou!

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de
zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van Team Willem Alexander daar waar nodig.

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes
 
Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4? 
Jij staat je mannetje en kunt kordate beslissingen nemen. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. 

Je bent een:
·         spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
·         echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
·         gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
 
Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Team Willem Alexander is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%.
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?

Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze Recruitment medewerker Karin Ronckers, via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl 

 

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijzorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.  Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

 

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.  Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.

Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.