De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Somatiek, Hof te Berkel, Horst aan de Maas

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Horst

Werkvelden

Ouderenzorg

Hof te Berkel is een woonwijk in Horst. Het is een dynamische wijk voor jong en oud, grenzend aan het centrum. Hierdoor zijn veel voorzieningen bereikbaar. Hof te Berkel heeft een diversiteit aan woningen en gebouwen en een groen karakter. De Zorggroep heeft groepswoningen voor mensen met dementie gebouwd plus zorgappartementen voor mensen met een fysieke beperking. Ook is er een Gezondheidscentrum waar behandelaren hun diensten aanbieden.

Wat ga je doen? 

Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van de zorgappartementen Hof te Berkel daar waar nodig.

Je

  • verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan en eventuele zorgcoördinator-werkzaamheden 
  • signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
  • onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Interesse in somatiek of een voorkeur voor dementie? Wij hebben mogelijkheden in beide sectoren. Je werkt in een klein, persoonlijk team  waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het gemiddeld aantal contracturen per week is bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Hof te Berkel een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 

  • eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • vakantiegeld van 8%.
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de geschikte Verpleegkundige?

Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent een echte teamplayer en ondersteunt je collega's waar nodig. Je bent in staat om samen met het team een ontwikkeling door te maken. Daarnaast ben je creatief, kun je goed organiseren en beschik je over goede communicatieve eigenschappen voor de omgang met cliënten en hun naasten en voor de samenwerking met je collega's en overige disciplines.

Verder:

  • ben je in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4;
  • heb je voldoende ervaring als verpleegkundige, ben je flexibel en een echte kartrekker;

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe teams  in Hof te Berkel werkt? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Marije van Delft. Zij vertelt je graag meer over het werk van Verpleegkundige. Bel haar op 06-82049036 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl en wellicht loop je binnenkort al een dagje mee in het team.

Alvast een indruk krijgen van Hof te Berkel? Klik dan hier.

Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures binnen De Zorggroep.

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.