De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Somatiek, Zorgcentrum Sinselhof, Venlo

Dienstverband

20 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

In Sinselhof wonen ongeveer 55 bewoners, voornamelijk alleenstaanden. Het gebouw telt 55 eenpersoons appartementen, een brasserie en een winkeltje. De bewoners van Sinselhof worden gestimuleerd om zo veel mogelijk zelf te blijven doen. Daar waar nodig krijgen ze hulp van de medewerkers en vrijwilligers van De Zorggroep.


Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Sinselhof team Horizon en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verpleegkundige. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:
·         helpt met ADL
·         verricht verpleegtechnische handelingen
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige? 
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.
Je bent een:
·         gediplomeerd Verpleegkundige
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige wordt je ingeschaald in FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Sinselhof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe team Horizon in Sinselhof werkt? Neem dan contact op met onze Recruitment Medewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl. Lynn vertelt je graag meer over het werk als Verpleegkundige binnen Sinselhof.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.