De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Vitale Wijken, Reuver-Tegelen

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Reuver Tegelen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

De Nieuwe Munt in Tegelen en Bösdael in Reuver zijn twee bijzondere vitale wijken, maar wat maakt deze unieke woonwijken zo bijzonder?
In deze wijken kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het zijn wijken voor jong en oud waar mensen met én zonder zorgbehoefte door elkaar wonen. Woon je binnen de wijk en heb je nooit zorgbehoefte gehad, maar is dit ineens veranderd? Dan kan het zorgteam in je eigen vertrouwde omgeving de zorg komen leveren zonder dat je hoeft te verhuizen. Als teamlid van een van deze wijken ga je bij mensen (verpleeg)zorg leveren; afhankelijk van jouw affiniteit is dit bij cliënten thuis óf in één van de kleinschalig woonvormen. In de wijk kun je op loopafstand van elkaar de zorg leveren die bewoners nodig hebben, ook heb je meer dagelijks contact met je collega’s binnen je eigen team. De uitdaging binnen de wijken ligt niet zo zeer in de verschillende verpleegtechnische handelingen maar in de complexiteit en diversiteit van de zorg. Het is iedere keer weer een uitdaging om de beste zorg te leveren, maar met jouw creativiteit en ondernemende instelling zit het wel goed!

De teams in Reuver en/of Tegelen kijken uit naar je komst! Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en zoeken dan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal! Loek ging je voor,  *klik hier voor het filmpje*

Sfeerimpressie:
Kortdurend verblijf De Nieuwe Munt | Kortdurend verblijf Bosdael
Zorgappartementen De Nieuwe Munt | Zorgappartementen Bosdael

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals ben je een belangrijke spil. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan en hoe het cliëntsysteem en hulpmiddelen hierin kunnen ondersteunen. Dit om de zelfstandigheid te bevorderen. Je geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes. Vind je het leuk om je bezig te houden met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid of wil je ambassadeur van de wijk worden? Er is van alles mogelijk!

Je:
· verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
· signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
· analyseert en observeert zelf waar welke hulp nodig is

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht in de wijk of op de zorglocatie binnen de wijk. Je neemt kordaat beslissingen en geniet van het persoonlijke contact met jouw cliënten. Elke situatie en iedere zorgvraag is weer anders, dat maakt jouw werk dynamisch! Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s. 

 Je bent:
· een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
· gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd
· een echte teamspeler; je komt je collega's continu tegen in de wijk of op de afdeling en kunt altijd even samen overleggen

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3,362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. . Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.  Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren het is om bij De Zorggroep te werken?
Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams van De Nieuwe Munt in Tegelen of Bösdael in Reuver.
Sharel vertelt je graag meer over het werk van een Verpleegkundige in deze wijken en is te bereiken op werkenbij@dezorggroep.nl .

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden