De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige niveau 4, Woonzorgcentrum Maasduinen Staete, Nieuw Bergen (L)

Dienstverband

12-28

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke uitdagende functie als Verpleegkundige (niveau 4) bij Maasduinen Staete in Nieuw-Bergen.

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Verpleegkundige bij De Zorggroep. In de driehoek tussen Venray, Siebengewald en Boxmeer ligt Maasduinen Staete in de kern van Nieuw-Bergen. De locatie telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de
zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van Maasduinen Staete daar waar nodig.

Je:
· verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het
persoonlijke zorgplan
· signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
· onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld
medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Interesse in somatiek of een voorkeur voor dementie? Wij hebben mogelijkheden in beide sectoren. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 12 tot 28 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
· eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%.
· aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de geschikte Verpleegkundige?
Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent een echte teamplayer en ondersteunt je collega's waar nodig. Daarnaast ben je creatief, kun je goed organiseren en beschik je over goede communicatieve eigenschappen voor de omgang met cliënten en hun naasten en voor de samenwerking met je collega's.
Verder:
· ben je in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4.
· voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Direct solliciteren of eerst meer weten?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. Voor aanvullende informatie over deze vacature of wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met Annelies Waasdorp, op telefoonnummer 06-577092944.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.