Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige of agogisch werkende

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
voor onze klinische afdeling Akkerweide in Hoensbroek

Dienstverband: 28-36 uur p.w.
Soort Dienstverband: Jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd
Standplaats: Hoensbroek
Opleiding: Mbo of hbo Verpleegkunde of Social Work
Kernfunctie: GGZ verpleegkundige 2 / agogisch werkende GGZ 2
Salaris: FWG 45 - CAO GGZ (min €1.955,-- en max €3.326,--)
Reageren voor: 24-03-2021
Werving: In- en externe werving

Akkerweide is een langdurige zorgafdeling binnen de wijk waar intensieve begeleiding en zorg geboden wordt aan volwassen en jongvolwassen patiënten. De afdeling heeft een open karakter en is gericht op rehabilitatie. Patiënten die bij ons worden opgenomen of hier verblijven, hebben een psychiatrische stoornis waardoor het nodig en/of wenselijk is dat zij opgenomen zijn in een kliniek. Toch hebben zij nog voldoende grip op hun leven om met beperkte begeleiding en toezicht aan hun herstel of vaardigheden te werken en zo toe te werken naar een passende woonomgeving of gewenste invulling van de dag.

Past deze functie bij jou?
Als verpleegkundige of social worker ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige diagnostiek, crisisinterventie en samenwerking met behandelend team en familie/naasten. Je stelt het integrale verpleegkundige proces op voor een aantal aan jou toegewezen patiënten die intensieve complexe zorg nodig hebben. Je coördineert het verpleegkundig proces en voert het uit. Vanuit jouw professionele verantwoordelijkheid signaleer, initieer en schep je voorwaarden voor verbeteringen en innovaties in de zorgverlening, de methodiekontwikkeling en de ontwikkelingen van werkprocessen.
De werkzaamheden vinden plaats in wisselende diensten in de 24-uurs zorg.

Wat neem je mee?
Je bent enthousiast en je hebt grote affiniteit met de doelgroep (jong)volwassenen. Je beschikt over relevante werkervaring in de psychiatrie en je hebt kennis van psychopathologie en somatiek. Je hebt een flexibele werkhouding en je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over (werken bij) Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan .

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne Baadjou, afdelingshoofd Akkerweide, bereikbaar op het nummer: 06-13808683.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en als verpleegkundige een geldig afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.