Kempenhaeghe zoekt een

Verpleegkundige of persoonlijk begeleider wonen

Dienstverband

28 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Verpleegkundige of persoonlijk begeleider wonen van Berkenlaan 3-9 ga jij de uitdaging aan om onze bewoners te leren kennen, te leren lezen en hun zorgvragen te vertalen in hun dagelijks leven. Deze vertaal je naar een individueel verpleegplan of multidisciplinair zorgplan welke je opstelt in samenspraak met de bewoner en zijn naasten. Naast het verlenen van dagelijkse zorg en het bieden van begeleiding, zorg je voor een warm en veilig woonklimaat. Je neemt actief deel aan vergaderingen, coördineert de zorg voor de bewoner, signaleert knelpunten en draagt verbetervoorstellen aan. Tevens coach je de collega’s met betrekking tot de voortgang van de bewoner maar ook met betrekking tot hun persoonlijke professionaliteit. Teambuilding en teamontwikkelingen zijn daarnaast onderwerpen waar je hart sneller van gaat kloppen en je graag (out of the box) in mee wilt denken en participeren.

Over afdeling Berkenlaan 3 en 9
Binnen deze woningen mag je onze prachtige bewoners, ieder uniek in zijn doen en laten, zorg en ondersteuning bieden in zijn leven en binnen zijn niveau zijn regie laten bepalen. Soms zo makkelijk, soms een zoektocht, luisteren en kijken naar zijn signalen en daar je begeleiding op aanpassen.

De 2x6 bewoners binnen deze twee woningen op de locatie Kloostervelden in Sterksel hebben ZZP 5, ZZP7 en ZZP 8 indicatie. Zij hebben een ernstige verstandelijke beperking en daarbij veelal forse epilepsie. Zij vragen naast verzorging en begeleiding in ADL-activiteiten ook soms extra begeleiding in het gedrag.
Sfeer is een belangrijk speerpunt binnen de afdelingen. Samen met je collega’s en de bewoners creëer jij een fijne huiselijke sfeer. Daarnaast speelt voorspelbaarheid en structuur ook een belangrijke rol bij bewoners. Er is een nauwe samenwerking met de dagbesteding.
Binnen deze afdelingen werk je beurtelings binnen Berkenlaan 3 en 9 (benedenverdieping) maar uitwisselbaarheid en uit helpen bij andere woningen is van toepassing.
Deze uitwisselbaarheid bestaat uit het af en toe werken binnen Berkenlaan 5 en 7 (bovenverdieping) waar een andere doelgroep woont als binnen Berkenlaan 3 en 9. De bewoners van Berkenlaan 5 en 7 zijn (jong) volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking met epilepsie met een intensieve zorg/begeleiding. Het accent ligt op het bieden van een veilig en prettig woon/leefklimaat, het ondersteunen en begeleiden van bewoners, onder andere in hun gedrag en het stimuleren van de zelfredzaamheid. Er wordt gewerkt met de methodiek Active support.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde SAW of V&V-beroepsopleiding op niveau 4 of 5;
 • Je bent open, enthousiast, leergierig, flexibel en collegiaal en hebt een warm hart voor onze bewoners;
 • Je neemt initiatief om jouw goede ideeën te laten horen, je kunt en durft feedback te geven;
 • Je beschikt over goede zelfreflectie, zonder te kritisch te zijn maar wel daadkrachtig jezelf te willen ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Uren in overleg, wij denken aan 28-32 uren;
 • Een superfijn team waarin jij meer dan welkom bent;
 • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 45, maximaal € 3.468 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Volop (door)groeimogelijkheden;
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link.
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Gitthy Thielen, clustermanager, via M. 06-53353652.

Heb je nog andere vragen, bel of app dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
simarc@kempenhaeghe.nl


 

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg