Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige of Social Worker voor ons daghospitaal

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 24-36 uur p.w.
Soort Dienstverband: Jaarcontract met intentie tot omzetting naar contract voor onbepaalde tijd
Dienstrooster: Dagdienst
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Mbo-/hbo- Verpleegkunde of hbo Social Work
Kernfunctie: Verpleegkundige 1 of 2 / agogisch werkende 1 of 2
Salaris: Afhankelijk van functie en opleiding FWG 45-CAO GGZ (min €1.955,-- en max €3.326,--) of FWG 50-CAO GGZ (min €2.218,-- en max €3.678,--) op fulltime basis (36 uur per week)
Reageren voor: 26-09-2020
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
De Kliniek Volwassenen biedt specialistische en intensieve zorg aan voor patiënten met complexe, ernstige en/of zeldzame psychische aandoeningen, voor wie de basis- of specialistische diagnostiek en/of behandeling in de ggz onvoldoende resultaat heeft geboden of naar verwachting zal bieden. Vaak is er sprake van complexe comorbiditeit van psychische aandoeningen, verslaving of een combinatie met een somatische aandoening.

Het Daghospitaal biedt binnen de kliniek een behandelmilieu voor patiënten met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Behandeling wordt ingezet om verdere crisis en eventuele opname te voorkomen dan wel te verkorten. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Als verpleegkundige/agogisch werkende bij het Daghospitaal ben je verantwoordelijk voor diagnostiek, crisisinterventie en multidisciplinaire samenwerking. Voor een aantal aan jou toegewezen patiënten die (intensieve) complexe zorg nodig hebben behoort het opstellen, coördineren en uitvoeren van het integrale verpleegkundige proces tot jouw taken. Je signaleert, initieert en schept voorwaarden voor verbeteringen en innovaties in de zorgverlening, de methodiekontwikkeling en de werkprocessen. Een deel van je werkzaamheden bestaat uit het registreren van alle zorgactiviteiten/productie. Werk je als verpleegkundige 1/agogisch werkende 1, dan kan het coachen van teams en teamprocessen onderdeel zijn van je taken.

Wat neem je mee?
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige/agogisch werkende met grote affiniteit met de doelgroep volwassenen. Je hebt (ruime) ervaring in behandeling en begeleiding van patiënten met complexe psychische en/of psychiatrische problematiek. Je hebt kennis van psychopathologie, verslaving, somatiek en van de BOPZ. Tevens beschik je over een flexibele werkhouding, waarbij je het leuk vindt om in een dynamisch, soms hectische werkomgeving te functioneren.

Benieuwd naar onze medewerkers? Lees hier het verhaal van Tanja, een van onze verpleegkundigen: "Door er te zijn, beteken je al zó veel voor een cliënt."

Wat wij jou bieden
Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Voor meer informatie: https://www.mondriaan.eu/

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Youri Cobben, RVE manager, bereikbaar op: 06-43555968.

Alle correspondentie zal via mail verlopen.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG ) te overleggen en een geldig afschrift van het BIG -register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.