Proteion zoekt een

Verpleegkundige op het IEP

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Horn Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige op het IEP

Werk jij graag in een dynamische omgeving en zoek jij een uitdagende functie waar je betrokken bent bij hoog complexe zorg vragen? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Dementie is een ingrijpende ziekte. Bij sommige patiënten ontstaan ook gedragsproblemen, zoals ernstige onrust of agressiviteit. Dit heeft grote gevolgen voor de patiënt zelf en voor zijn omgeving. Er kan zelfs een onhoudbare situatie ontstaan, omdat familie, mantelzorgers en verpleeghuispersoneel niet meer weten hoe ze met de patiënt moeten omgaan. Speciaal voor mensen met dementie en onbegrepen gedrag is er het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP). Het betreft een integrale samenwerking tussen Proteion en Vincent van Gogh.

Je werkt nauw samen met de ggz-specialisten van Vincent van Gogh. Cliënten worden vanuit een crisis situatie tijdelijk opgenomen in het IEP en volgen een speciaal programma waarbij de ernstige gedragsproblemen geanalyseerd en aangepakt worden. We spreken hier van hoog complexe zorg.

Met belevingsgerichte zorg sluit je zo veel mogelijk aan bij de leefwereld van de cliënt en richt je je op de individuele behoeften. Geborgenheid, veiligheid en ontspanning zijn hierbij belangrijke kernbegrippen. Zo bereid je de cliënt zo goed mogelijk voor op de overgang naar een woonsituatie elders (bijvoorbeeld op de verpleegafdeling van een zorgcentrum, in een kleinschalige woongroep of thuis).

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent van nature nieuwsgierig en onderzoekend. Je krijgt energie van nieuwe ideeën. Kennis en expertise wordt volop gedeeld, je durft eigen regie en regelruimte te pakken en weet anderen te overtuigen om anders te kijken en te werken. Je bent bereid je eigen normen en waarden rondom goede zorg te herzien, om zo vanuit gedeeld vakmanschap te zoeken naar de meest optimale zorg voor de cliënt. Om als verpleegkundige aan de slag te gaan beschik je over een diploma Verpleegkundige (minimaal niveau 4) en ben je BIG geregistreerd. 

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.264,29 . Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Je komt terecht in het team dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring. Samen heeft het team één doel: kleine momenten samen bijzonder maken.


'Je bereidt de cliënt zo goed mogelijk voor op een woonsituatie elders.' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion