SJG Weert zoekt een

Verpleegkundige (oproep)

Dienstverband

op oproepbasis

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Kliniek

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

De kliniek

De kliniek van SJG Weert bestaat uit verpleegafdelingen en het dagcentrum.
De verpleegafdeling bestaat uit circa 100 bedden en kent verschillende specialismen, namelijk de longgeneeskunde, interne geneeskunde, neurologie, oncologie, cardiologie, urologie, chirurgie, geriatrie en orthopedie. De komende jaren wordt fors geïnvesteerd in de verbouwing van de verpleegafdeling om kwalitatief hoge zorg te kunnen blijven bieden waarin onze patiënt centraal staat.
Op het dagcentrum wordt alle dagbehandelingszorg (snijdend en beschouwend) geboden met circa 24 bedden en infuustherapiestoelen. Met uitzondering van oncologische zorg, die plaatsvindt op een aparte afdeling binnen SJG. Het portfolio van het dagcentrum wordt continu geactualiseerd en aangepast aan de wensen van onze patiënten en medisch specialisten. Zo speelt de afdeling een voortrekkersrol in de verschuiving van klinische zorg naar dagbehandeling (bijvoorbeeld heup- en knievervangende operaties in dagbehandeling) en stimuleert ook de verschuiving van dagbehandeling naar poliklinische zorg zoals pijnbehandelingen.


 

Verpleegkundige (oproep)

 

Ben jij op zoek naar maatwerk en flexibiliteit?

 

De functie

Als verpleegkundige op onze afdeling ben je misschien wel het belangrijkste gezicht voor onze patiënten. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor hun verpleegkundige verzorging. We vinden het belangrijk dat de patiënt daarbij écht centraal staat. Dit zie je ook terug in de manier waarop we ons werk georganiseerd hebben. Je werkt vanuit een basisteam en er is dagelijks een regieverpleegkundige aanwezig die de kwaliteit en de coördinatie van de zorg bewaakt. Binnen dit hechte team van verpleegkundigen vertrouwen we op jouw kundigheid: je gaat zelfstandig te werk, binnen de kaders van de afdeling. Daarbij werk je nauw samen met collega's van andere disciplines binnen SJG Weert.

Wil je op oproepbasis werken als verpleegkundige in de kliniek, dan biedt de flexpool kliniek uitkomst. Jouw kennis, ervaring en inzetbaarheid staan daarbij centraal. Werk je bijvoorbeeld het liefst in nachtdiensten  alleen op oproepbasis of ben je vaste dagen per week beschikbaar, dan bekijken we of dit voor jou én voor ons passend kan zijn. Afhankelijk van je achtergrond en voorkeuren werk je in de basisteams op de verpleegafdeling. 

Wat vragen we?

  • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde, MBO-V of HBO-V.
  • Bij voorkeur beschik je over kennis of affiniteit met interne geneeskunde, longgeneeskunde, cardiologie, urologie, chirurgie, geriatrie, oncologie en/of orthopedie.
  • Je bent enthousiast en collegiaal.
  • Je toont initiatief en bent positief kritisch.
  • Je bent stressbestendig en gaat flexibel om met veranderingen.
  • Je bent leergierig en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor (on)bepaalde tijd op oproepbasis. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Ook bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
31-12-2022

Contactpersonen:
Monique Nevels
tel.: +31 495-572100