Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige Ouderenzorg

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Verpleegkundige Ouderenzorg

Contact met de patiënt vind jij belangrijk
Werken bij Mondriaan is nooit saai. Bij ons vind je een uitdagende baan waarin ontwikkeling op professioneel en individueel vlak volop mogelijk is. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom.

Dienstverband: 24-36 uur p.w.
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Verpleegkunde mbo/hbo, BIG geregistreerd
Salaris: FWG 45 - CAO GGZ
Reageren voor:
Werving: 25-09-2019
Intern en extern

Past deze functie bij jou?

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Ook beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.
Voor de afdelingen C1 en C4 hebben wij vacatures voor verpleegkundigen. Afdeling C1 is een gesloten opname afdeling: hier vinden kortdurende opnames plaats waarbij psychiatrie en of cognitie op de voorgrond staat. De afdeling C4 is een open opname afdeling: hier werkt de patiënt samen met de verpleging aan de resocialisatie. Je komt te werken in een fijn team waarin collega’s elkaar steunen en voor de beste zorg gaan. In een uitdagende werkomgeving kun je jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen en werken met eigen verantwoordelijkheid. Op een creatieve manier in teamverband, maar ook zelfstandig, werk jij mee aan het herstel van onze patiënten.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. De functie valt onder de kernfunctiebeschrijving ‘verpleegkundige 2’. Het salaris wordt vastgesteld volgens FWG 3.0, functiegroep 45, minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Aanstelling vindt plaats voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vervolg.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Weerts (afdelingshoofd C1), bereikbaar op het nummer 06-34372429 of met Paul Teunissen (Afdelingshoofd C4), bereikbaar op het nummer: 06-13119767.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button:
“direct solliciteren”

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.