Vivantes zoekt een

Verpleegkundige Ouderenzorg

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Als Verpleegkundige Ouderenzorg combineer jij jouw kennis van zorg met de wens voor kwaliteit van leven van onze cliënten. Jij kent de bewoners van jouw team en locatie als geen ander. Dankzij een goed ontwikkeld klinisch oog heb jij snel in de gaten wanneer er iets mis is. Ingrijpen doe je direct. Zorgen zit in jouw bloed, jouw enthousiasme deel je met anderen. Jij dient als coach van een team zorgprofessionals en vrijwilligers. Samen werken jullie iedere dag hard om onze ouderen te voorzien van persoonsgerichte zorg. Je coördineert complexe zorgvragen en neemt deel aan projectgroepen. Hierbij zal je 50% van je uren overstijgend werken, en 50% meehelpen in de zorg.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een Hbo-diploma Verpleegkunde op zak.
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
  • Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en jouw collega’s kunnen allemaal goed met jou door één deur. De wil, veerkracht én durf om te groeien is aanwezig.
  • Heb jij een diploma Verpleegkundige Gerontologie en Geriatrie (VGG) behaald? Dan is dat een grote pré. Geen diploma maar wel bereid deze te halen? Doen we het ook voor!
  • Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan ook graag aan bij.

Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt – binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij flexibel ingezet kan worden op verschillende locaties.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd, afhankelijk van jouw ervaring. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan, natuurlijk houden we hiermee rekening met jouw wensen. We gaan uit van 28 tot 36 uur.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, uiteraard marktconform (FWG 50) maximaal €4370,94. Uiteraard exclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 

Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Kajetan Zurek, recruiter via k.zurek@vivantes.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!