Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige Ouderenzorg

Dienstverband

32 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Samen werken we aan de beste behandeling en zorg voor onze ouderen
Dienstverband: 32 uur p.w.
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Mbo/hbo-Verpleegkunde, BIG geregistreerd 
Kernfunctie: Verpleegkundige 2
Salaris: FWG 45 - CAO  GGZ (min. € 1.898,-- en max. € 3.229,--) bruto per maand bij
              een fulltime dienstverband (36 uur)
Werving: Intern en extern
Reageren voor: 05-04-2020

Past deze functie bij jou?
Binnen de gesloten opname afdeling C1 van Mondriaan Ouderenzorg hebben wij ruimte voor verpleegkundigen. Afdeling C1 is een gesloten kortdurende opname afdeling voor psychiatrie, cognitie en dementie met gedragsproblematiek. Ouderen verblijven hier kort, zo’n 3 tot 6 maanden. Ze worden gescreend op allerlei ziektebeelden zoals depressie, persoonlijkheidsstoornissen, verslaving, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), angststoornissen, cognitieve problematiek, en hier wordt het toekomstbeleid op afgestemd. Wanneer ze zijn opgeknapt gaan ze bijvoorbeeld door naar een verzorgingshuis, Beschermd Wonen of naar huis, al dan niet met begeleiding.

Bij ons werk je met eigen verantwoordelijkheid binnen een fijn team: collega’s ondersteunen elkaar en gaan voor de beste zorg. In een dynamische werkomgeving (geen dag is bij ons hetzelfde) kun jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen. De geestelijke gezondheidszorg is voortdurend in ontwikkeling en in beweging en hierdoor word je uitgedaagd en het maakt je werk afwisselend.

Benieuwd naar onze medewerkers?
Rianne en Chantalle werken als verpleegkundigen op de afdeling C1. “We hebben een hecht team” vertelt Rianne. “We hebben oog voor elkaar.” Laat je inspireren door hun verhaal.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen of trainingen. Aanstelling vindt plaats voor de duur van 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar.
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Weerts, afdelingshoofd C1, bereikbaar op het nummer: 06-34372429.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button:

“direct solliciteren”

 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.