Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige Ouderenzorg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Jij brengt enthousiasme mee en hebt affiniteit met de oudere medemens

Dienstverband: 24 - 36 uur p.w.
Soort dienstverband: Jaarcontract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
Dienstrooster: Wisselende diensten
Kernfunctie: Verpleegkundige 2
Standplaats: Heerlen Wijerode
Opleiding: Mbo of hbo Verpleegkunde, BIG geregisteerd
Salaris: Afhankelijk van functie en opleiding FWG 45 - CAO GGZ min. €1.955,-- en max. €3.326,-- of FWG 50 - CAO GGZ min €2.218,-- en max €3.678,--
Reageren voor: 11-05-2021
Werving: In- en externe werving (Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat).

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht, en in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Als verpleegkundige word jij onderdeel van een fijn team waarin collega's elkaar steunen en voor de beste zorg gaan. In een uitdagende werkomgeving ontwikkel jij je kennis en vaardigheden en werk je met eigen verantwoordelijkheid.

Momenteel hebben we voor de afdeling A1 en A3 (gesloten afdeling voor somatische en psychiatrische zorg) ruimte voor verpleegkundigen.

Jouw kwaliteiten
Je hebt grote affiniteit met de doelgroep ouderen en een flexibele werkhouding. Je bent toegewijd, staat stevig in je schoenen en vindt het leuk en uitdagend om in een dynamische, soms ook hectische werkomgeving te functioneren. Relevante ervaring in de psychiatrie of ouderenzorg en kennis van psychopathologie en somatiek zijn een pré.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrina Delahaije (afdelingshoofd A1) bereikbaar via het telefoonnummer 06-12629696 of met Chantalle Rutzerfeld (afdelingshoofd A3) bereikbaar via het telefoonnummer: 06-20618977.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.