Vivantes zoekt een

Verpleegkundige Ouderenzorg, Bunderhof

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Voor onze locatie Bunderhof zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verpleegkundige Ouderenzorg voor zorginhoudelijke coaching en deskundigheidsbevordering.

Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?
 • Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd als je in bezit bent van een diploma HBO verpleegkundige.
 • Als MBO Verpleegkundige kun jij uiteraard ook solliciteren, mits je beschikt over de juiste competenties en ruime ervaring.
 • Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen 'couleur lokale'.
 • Het is een functie voor gemiddeld 24 uur per week, andere uren zijn bespreekbaar.
 • Je ontvangt als HBO Verpleegkundige Ouderenzorg een salaris in FWG 50 (maximaal €3.942,98 bij een fulltime dienstverband) conform de actuele cao VVT.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.
 • We bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeften.
Functie-eisen:
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot HBO (of MBO) verpleegkundige en beschikt over een geldige BIG-registratie.
 • Je bent flexibel en hebt sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten, hun naasten en collega's.
 • Betrokken en professioneel.
 • Durf en veerkracht om mee te bouwen aan veranderingen in de zorg en ontwikkelingen op locatie.
 • Denken en handelen vanuit de Visie op Zorg, daarnaast weet jij dit bij wonen en welzijn voorop te stellen.
 • Je draagt bij aan zorginhoudelijke coaching en deskundigheidsbevordering van medewerkers. Jij fungeert als eerste aanspreekpunt van een team, en kunt deze aansturen.
 • Je bent een initiatiefrijk persoon en lost problemen zelfstandig op.
 • Je kunt een geldige V.O.G. overleggen binnen één maand na indiensttreding. Kosten worden vergoed.
Wat betekent werken als Verpleegkundige Ouderenzorg bij Vivantes?
Je kent de bewoners van jouw team en locatie en je onderhoud een goede relatie met hun naasten. Je hebt oog voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het tot stand brengen van kwaliteitsimpulsen, vernieuwingen in de zorg- en ondersteuningsbehoefte, de zorginhoudelijke coaching en deskundigheidsbevordering van medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het functioneel aansturen van het team. Het meewerken in de zorg, zal enkele dagdelen onderdeel zijn van je werkzaamheden.

Persoonsgerichte zorg staat centraal binnen Vivantes. Authenticiteit, durf en leervermogen is wat wij zoeken in onze medewerkers. Om optimaal te kunnen groeien in de kwaliteit van onze zorg voor bewoners én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Tot jouw takenpakket behoort:
 • Als Verpleegkundige Ouderenzorg combineer je jouw HBO kennis van zorg met de wens voor kwaliteit van leven van onze cliënten.
 • Je bent de coach van een team van zorgprofessionals en vrijwilligers.
 • Coördineren van complexe zorgvragen in nauw overleg met collega's.
 • Het deelnemen en voorzitten van werkoverleggen en projectgroepen.
 • Jij werkt en handelt vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg en stelt persoonsgerichte zorg voorop.
 • Jij participeert de verpleegkundige bereikbaarheidsdienst als daar diensten opgevangen moeten worden.
Contactpersoon Vivantes
Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met de Recruiter. Dit kan via vivantes@farrow.nl.

Meer weten?
Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren.

Ouder worden doe je samen!
Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.
Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden
Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.

Inwerken bij Vivantes
Investeren in een goede introductieperiode vinden wij bij Vivantes belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers gaan meenemen in de Missie en Visie van Vivantes.

Hoe ziet dit introductieprogramma uit?
Na een driedaags programma in het Bestuurscentrum, zal op de vierde dag de medewerker in de ochtend komen kennismaken op de locatie en daar door het maatje ontvangen worden.
Gedurende twee weken zal jij als nieuwe collega gekoppeld worden aan één of meerdere maatjes en wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor hij/ zij ingeroosterd wordt en is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.