Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige PAAZ (19-114)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als psychiatrisch verpleegkundige krijg je te maken met mensen bij wie hun functioneren wordt beïnvloed door psychische problemen. Tijdens de begeleiding en zorg die jij biedt, richt je je met name op het gedrag van je patiënten en probeer je ervoor te zorgen dat een patiënt weer zelfstandig kan functioneren. Je stimuleert en motiveert de patiënt hierin. Er wordt van je verwacht dat je de problematiek van een patiënt goed kunt observeren en beoordelen. Inlevingsvermogen is hierbij essentieel. Hoewel je als verpleegkundige volgens verpleegplannen en methodieken handelt, vragen veel situaties in de psychiatrie om een gevoelsmatige en intuïtieve reactie. Het gedrag van patiënten kan voortdurend veranderen en om een andere aanpak vragen. Het is hierbij belangrijk dat je geduld combineert met zeker en direct handelen. De bij de functie behorende administratie en rapportages worden door jou verricht. Daarnaast lever jij samen met je collega's een bijdrage aan een optimaal behandel- en begeleidingsklimaat.

Jouw nieuwe werkplek

De PAAZ beschikt over 43 bedden, verdeeld over een open en een gesloten unit. Daarbij zijn er 18 deeltijd behandelingsplaatsen, een polikliniek en ook vindt er consultatie plaats. Op de PAAZ zijn verschillende disciplines werkzaam zoals psychiaters, artsen in opleiding, therapeuten, SPV'ers en psychologen. Dit maakt deze afdeling dynamisch met een breed scala aan behandelingen. Patiëntgerichte zorg staat voorop en wordt in de praktijk gebracht volgens het systeem van EVV middels patiënttoewijzing.

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde opleiding MBO of HBO verpleegkunde
  • Kennis en ervaring met de doelgroep heeft een duidelijke voorkeur
  • Bereid om volgens dienstrooster te werken

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als Verpleegkundige PAAZ. Daarom bieden wij afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring een salaris ingeschaald in functiegroep 45 of 50 - volgens de Cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend kennis maken met de afdeling? Bel dan met Roel Steffanie, teamleider PAAZ, telefoonnummer 0475-382576.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.