Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Verpleegkundige Poli Ouderen

Dienstverband

36 uur per week (regelmatige werktijden)

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

De geestelijke gezondheidzorg is volop in beweging. De forse uitdaging die voor ons ligt is het versterken van het zorgstelsel en de kwaliteit van de zorg. Tegelijkertijd willen we de zorg betaalbaar houden. Dat kan alleen wanneer we bereid zijn om met andere ogen te kijken. Om te zoeken naar kansen, mogelijkheden en nieuwe manieren van werken.

Poli ouderen is op zoek naar een verpleegkundige niveau 5 die graag regelmatig werkt en affiniteit heeft met ouderen! Je wordt zowel ambulant als op de poli ingezet. Wil je met een open houding erachter komen waar behoeften van onze cliënten en diens omgeving liggen en handvaten bieden om vooruit te kunnen? Kom dan als verpleegkundige werken bij Poli Ouderen in Venlo.

Waarom jouw functie gewoon anders is

De ouderenzorg binnen de psychiatrie is een uitdagende werkomgeving, elke dag is anders. Als verpleegkundige kun jij voor onze cliënten en hun omgeving het verschil maken. Jouw inzet is belangrijk in het leven van een ander. Met jouw professionaliteit, doorzettingsvermogen, humor en plezier maken we er samen iets moois van. Onder de regie van onze psychiater begeleid je cliënten en ondersteun je de psychiater waar mogelijk. Je werkt deels volgens IPTO en deels ondersteunend.

Je bent onderdeel van het Poli team Ouderen en staat direct in contact met jouw collega’s. Als verpleegkundige sta je naast de cliënt en begeleidt hen van A tot Z. Je zorgt voor contact met collega’s en ketenpartners om men te voorzien van de juiste zorg. Daarnaast voer je individuele gesprekken met cliënten en ben je direct ondersteunend aan de psychiater. Stabilisatie, structuur, veiligheid, opnamevoorkomend zijn kernwoorden voor deze groep. Naast jouw standplaats in Venlo ben je bereid om naar Weert te reizen voor de behandeling op de poli daar.

Hoe wij jou zien:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 5 met de juiste registraties;
 • Jij stelt niet de aandoening van de cliënt, maar de mogelijkheden van de cliënt centraal;
 • Je fungeert als stabiliserende factor en hebt een vinger aan de pols functie;
 • Je vindt het leuk om met collega’s de zorg naar een hoger plan te tillen;
 • Je werkt graag in een klein team en bent flexibel richting collega’s.

Wij bieden jou:

 • Een werkgever die groots denkt, klein handelt en snel beweegt;
 • En een passend salaris conform CAO GGZ (FWG 50) garandeert;
 • Uitzicht om door te ontwikkelen naar SPV’er;
 • Regelmatige werktijden;
 • Een contract voor 36 uur per week;
 • Een werkgever die vertrouwen heeft in professionals en zelfsturing hoog in het vaandel heeft staan;
 • Een werkgever die medewerkers volop mogelijkheden biedt om te ontplooien en groeien.

Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg, direct én duurzaam. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

Anders innoveren

Trots op onze historie, gaan we de uitdagingen van deze tijd volop aan. We werken aan innovaties die de cliënt echt centraal stellen, met hulp van technologie, ICT en e-health. Daarvoor zoeken we mensen die willen leren en bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz. Want het kan en moet gewoon anders.

Elke dag leren en kennis delen

Naast een zorgorganisatie is Vincent van Gogh ook een toonaangevend opleidings- en trainingsinstituut voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en sinds kort ervaringsdeskundigen. De motor van onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. Daarin leren we dagelijks met en van cliënten, collega’s en andere partners in het netwerk van de zorgverlening.

Meer informatie?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Wil je bijvoorbeeld een keer meelopen voordat je een keuze maakt? Neem dan contact op met Martijn Gommers, Manager Ouderenzorg via 06-24454653.

Je vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Roos Loeffen via whatsapp 06 23 19 08 52 of rloeffen@vvgi.nl. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Verpleegkundige binnen de dagbehandeling ouderen van Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie uiterlijk vóór 22 oktober 2020 via werken@vvgi.nl . We vragen je om hierbij 2020VDO1409 als referentie op te nemen. We maken graag op korte termijn ruimte voor een gesprek in overleg met jou.