Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Polikliniek Dermatologie & Plastische Chirurgie

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als verpleegkundige op de poli dermatologie en plastische chirurgie heb je een zeer gevarieerd pakket. We werken innovatief met ondersteuning van de spreekuren, zorg rondom de patiënt.
Bij de poli dermatologie assisteer je tijdens de poliklinische operatieve ingrepen op de behandelkamers, ondersteuning van de POK/Mohs, je assisteert en begeleidt de spreekuren, onderzoeken en ingrepen. Bent inzetbaar bij alle voorkomende verpleegkundige spreekuren (o.a. wondzorg/zwachtelen, bepaalde behandelingen)
Roulerend word je ook ingezet bij de poli plastische chirurgie, Je voert zelfstandig verpleegkundig spreekuur voor wondzorg, o.a. postoperatieve wondzorg, brandwonden. Je ondersteunt op de poliklinische behandelkamer, sluiten van Mohs door de plastisch chirurg en bij kleine poliklinische ingrepen.

Wat vragen wij van jou?
Als collega ben je proactief, positief kritisch, accuraat, innovatief en oplossingsgericht. Je denkt in mogelijkheden, maar vooral aan de patiënt! Je hebt een positieve uitstraling.
Functievereisten:
 • Een in Nederland BIG-geregistreerd verpleegkundig diploma.
 • Voorkeur ervaring wondzorg dermatologie/plastische chirurgie.
 • Voorkeur kennis oncologie/mamma-care.
 • Je hebt kennis van terminologie, ziektebeelden en behandeling op vakgebied van dermatologie en plastische chirurgie.
 • Kennis van SAP is een pre.
 • Staat open voor innovatie.
 • Je houdt van afwisseling in je takenpakket.
 • Je bent stressbestendig en hebt het vermogen om snel te schakelen en bij te sturen in een dagprogramma.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je hebt een inlevend- en probleemoplossend vermogen, kunt goed samenwerken, bent integer en hebt een enthousiaste, collegiale en flexibele werkhouding.
 • Met jouw expertise weet je patiënten vriendelijk te woord te staan en de juiste zorg te bieden. Je kunt uitstekend werken in een hectische en dynamische omgeving. Je werkt graag in een team, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Polikliniek plastische chirurgie en dermatologie zijn onderdeel van het oncologie centrum. Ons team bestaat uit een aantal verpleegkundigen, doktersassistenten en administratieve medewerkers. Samen met de plastische chirurgen en de dermatologen staan we voor de dagelijkse uitdaging om onze patiënten gastvrij, snel en op een professionele manier te helpen.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 14 mnd voor 18 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.772,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.