Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Recovery

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wat ga je doen?
Als Recovery verpleegkundige heb je de zorg rondom post-operatieve patiënten. Dit zijn patiënten uit alle leeftijdscategorieën, met een zorgvraag die varieert van laag- tot hoogcomplex. Je bewaakt de vitale functies van de patiënten en draagt bij aan een spoedige stabilisatie en vroeg postoperatief herstel. Goed klinisch redeneren en anticiperen en adequate communicatie met collega’s en anesthesiologen zijn hierin essentieel. Bij de postoperatieve zorg op de recovery zijn regelmatig meerdere disciplines betrokken. Als verantwoordelijke verpleegkundige heb je een coördinerende functie binnen de zorg voor jouw patiënten. Naast de directe zorg voor de patiënt wordt je ingezet bij verbeterprojecten vanuit de Recovery en in werkgroepen. Deze kunnen o.a. te maken hebben met de directe zorg, scholing, onderzoek en organisatie. Hierin wordt van jou een actieve en ruimdenkende bijdrage verwacht. Het wordt vanzelfsprekend aangenomen dat je andere projecten een warm hart toedraagt en deze ondersteunt.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een verpleegkundig diploma (HBO), aangevuld met de Recovery opleiding of IC-opleiding. Als verpleegkundige Recovery werk je in een dynamische omgeving en ben je in staat om vanuit jouw professionele deskundigheid de patiënt centraal te stellen en kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen. Je dient te beschikken over goede communicatieve eigenschappen en kan op een professionele wijze samenwerken in een multidisciplinair team. Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en bent bereid volgens een wisselend dienstrooster werkzaam te zijn. Je hebt een kritisch denkvermogen en bent in staat om werkwijzen te analyseren, verbeterprojecten te sturen en innoverend te denken.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Recovery maakt onderdeel uit van de RVE Operatieve Geneeskunde en werkt binnen de perioperatieve zorg nauw samen met de Centrale Operatie Afdeling en het Electief Snijdend Centrum (dagchirurgie). Het is de afdeling waar patiënten postoperatief bewaakt en gestabiliseerd worden, voordat ze weer naar de afdeling overgeplaatst kunnen worden. Het Maastricht UMC+ heeft zowel een academische als een regionale functie. Dit betekent dat de variatie in complexiteit van chirurgie en postoperatieve zorg groot is. Dit maakt het werk dynamisch, afwisselend en uitdagend, maar vergt ook een hoge mate van professionaliteit en flexibiliteit. Omdat binnen de recovery voortdurend verpleegkundigen worden opgeleid, is participatie in opleidingstaken onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Binnen de perioperatievezorg, en dus ook binnen de Recovery, wordt op vele fronten hard gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit en veiligheid en aan het verhogen van de efficiency.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef van gemiddeld 24-36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling bij wijze van proef opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.508,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A08b van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.