Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige Recovery

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als verpleegkundige recovery ben jij op je best in acute situaties en weet jij prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving. Als Recovery Verpleegkundige bij het MUMC+ heb je een grote invloed op het organiseren van je eigen werk. In jouw rol heb je de zorg rondom postoperatieve patiënten. Dit zijn patiënten uit alle leeftijdscategorieën, met een zorgvraag die varieert van laag- tot hoog complex.

Standaard? Dat bestaat niet op de Recovery!
In jouw rol als verpleegkundige recovery bewaak je de vitale functies van de patiënten en draag je bij aan een spoedige stabilisatie en vroeg postoperatief herstel. Goed klinisch redeneren en anticiperen en adequate communicatie met collega's en anesthesiologen zijn hierin essentieel. Bij de postoperatieve zorg op de recovery zijn regelmatig meerdere disciplines betrokken. Als verantwoordelijke verpleegkundige heb je een coördinerende functie binnen de zorg voor jouw patiënten.

Dynamisch, afwisselend en uitdagend
Het Maastricht UMC+ heeft zowel een academische als een regionale functie. Dit betekent dat de variatie in complexiteit van chirurgie en postoperatieve zorg groot is. Dit maakt het werk dynamisch, afwisselend en uitdagend, maar vergt ook een hoge mate van professionaliteit en flexibiliteit.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige recovery bij Maastricht UMC+ die voldoet aan de volgende vereisten:
  • Je bent in het bezit van een verpleegkundig diploma (HBO), aangevuld met de Recovery opleiding of IC-opleiding;
  • Je hebt passie voor het vak en stel je vanuit jouw professionele deskundigheid de patiënt centraal;
  • Samenwerking en goed overleg in een multidisciplinair team zijn voor jou onmisbaar;
  • Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en bent bereid volgens een wisselend dienstrooster werkzaam te zijn;
  • Je overhandigt voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Recovery maakt onderdeel uit van het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg en werkt binnen de perioperatieve zorg nauw samen met de Centrale Operatie Afdeling en het Electief Snijdend Centrum (dagchirurgie). Het is de afdeling waar patiënten postoperatief bewaakt en gestabiliseerd worden voordat ze weer naar de afdeling overgeplaatst kunnen worden.

Werken op de splinternieuwe Recovery afdeling
Je komt te werken op onze splinternieuwe Recovery afdeling die in juni 2019 is geopend. Onze nieuwe afdeling is zo ingericht om het verblijf en herstel van de patiënten zo optimaal mogelijk te maken, maar ook om jou als verpleegkundige in staat te stellen je werk zo goed en prettig mogelijk te kunnen doen. Door de nieuwste technologieën word je in staat gesteld je werk te forecasten en te reguleren zodat piekbelasting voorkomen wordt. Op de schermen kun je in een opslag zien waar de patiënten liggen en heb je altijd een actueel overzicht.

Met oog voor ontwikkeling
Omdat binnen de recovery voortdurend verpleegkundigen worden opgeleid, is participatie in opleidingstaken onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.
Binnen de perioperatieve zorg, en dus ook binnen de Recovery, wordt op vele fronten hard gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit en veiligheid en aan het verhogen van de efficiency.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 24 tot 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Van jou wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.808,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A09a van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .