De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Revalidatie Beukenhof, Venray

Dienstverband

minimaal 18 uur/week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Een leuke uitdagende functie als Verpleegkundige (niveau 4) bij de revalidatie afdeling Beukenhof !

Revalideren is leren en dat weet jij als geen ander. Laat jij de cliënt het zoveel mogelijk zelf doen, maar ben je er als hij of zij je nodig heeft? Krijg je er energie van om cliënten uit te zwaaien wanneer ze het weer zelf thuis kunnen? Dan is werken in ons Beukenhof iets voor jou!  

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verpleegkundige actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Als spil in de uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten voer je de juiste gesprekken en ben je een kei in communicatie.

Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega’s zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen. Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden!

 Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Jij weet de balans te vinden tussen “zorgen voor” en “zorgen met je handen op je rug”; juist in een revalidatietraject is dit cruciaal! Soms stimuleer je mensen om net dat stukje verder te lopen, andere momenten weet je dat iemand te snel gaat en moet je hem of haar juist afremmen. Verder ben je een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent sterk in organiseren en houdt van het dynamische werk in het Beukenhof. Het kan soms een echte uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar met jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega’s, komt het altijd in orde.

 Je bent een:

  • gediplomeerd Verpleegkundige (mbo of hbo) 
  • geregistreerd in het BIG Register
  • verpleegkundige met kennis van/ervaring met revalidatie en het revalidatie klimaat

 Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je komt terecht in het Beukenhof in Venray. Binnen de geriatrische revalidatie afdeling van Beukenhof in Venray is er plek voor 22 cliënten. Op Beukenhof verblijven meerdere personen – mannen en vrouwen - op één kamer. Beukenhof is dus een gemengde afdeling. Deze verblijven hier tijdelijk en revalideren totdat ze terug naar huis kunnen óf gaan vanuit hier naar een zorgcentra. Het zijn voornamelijk ouderen die vanuit het ziekenhuis komen revalideren bij Beukenhof. Als verpleegkundige kom je te werken binnen een hecht team waarbij iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk: een veilige terugkeer van de cliënt naar huis. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor minimaal 18 uur per week. 
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Daar worden we blij van! We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van ons Beukenhof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Informatie
Wil je meer weten over de functie? Onze recruitment medewerker Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk in het Beukenhof en is te bereiken via annelies.waasdorp@dezorggroep.nl 

De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.  

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.