Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Revalidatie & Herstelzorg (16 tot 36 uur per week)

Dienstverband

16-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

De dynamische teams van de revalidatieafdelingen ’t Brook (Voerendaal) en De Eik (Hoensbroek) zijn volop in ontwikkeling. Ben jij gedreven, positief kritisch, enthousiast en een bouwer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige bij Cicero Revalidatie en Herstelzorg heb je een belangrijke rol! Je bent verantwoordelijk voor zowel de coördinatie als de uitvoering van zorg. Binnen onze afdelingen heb je een coachende en initiërende rol. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren het afnemen van anamneses, het zorgdragen voor de opstelling van verpleegkundige diagnoses en het opstellen van zorgplannen.

Als verpleegkundige in de revalidatiezorg ondersteun en motiveer je de cliënt in het revalidatieproces. Je traint de zelfredzaamheid en stimuleert de cliënt om grenzen te verleggen. Je hebt een helicopterview over het totale zorgproces van de afdeling en waar nodig stuur je (multidisciplinair) bij. Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve taken waaronder rapportage en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Ook neem je deel aan cliëntbesprekingen en multidisciplinair overleg. Je speelt een actieve rol in het signaleren van afstemmingsproblemen bij inter- en multidisciplinaire activiteiten en stelt deze waar nodig ter discussie. Je participeert in de ontwikkeling, bijstelling en uitvoering van kwaliteitszorg en je draagt bij aan de totstandkoming en naleving van afdelings- en beleidsafspraken. Daarnaast krijg je, samen met je collega’s de ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van de afdeling.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.
Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Revalidatieafdeling ’t Brook richt zich op orthopedische (bijvoorbeeld na een operatie aan heup, knie of schouder)revalidatie na een trauma (letsel door een ernstig ongeval), revalidatie bij diverse aandoeningen (bijvoorbeeld COPD, hartfalen of oncologisch herstel tijdens of na behandeling van kanker), revalidatie bij psychogeriatrische cliënten, revalidatie bij Parkinson-cliënten en revalidatie bij cliënten met gedragsproblematiek.

Revalidatieafdeling De Eik (gevestigd op het terrein van Adelante) richt zich op revalidatie na een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct), revalidatie na amputatie, revalidatie na een trauma (letsel door een ernstig ongeval), revalidatie bij diverse aandoeningen (bijvoorbeeld COPD, hartfalen of oncologisch herstel tijdens of na behandeling van kanker), revalidatie bij psychogeriatrische cliënten, revalidatie bij Parkinson-cliënten, revalidatie bij cliënten met gedragsproblematiek en orthopedische revalidatie (bijvoorbeeld na een operatie aan heup, knie of schouder)

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over het diploma verpleegkunde niveau 4 of gelijkwaardig.
• Je hebt een heldere en eigentijdse visie op revalidatiezorg.
• Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan binnen de (geriatrische) revalidatiezorg.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om de cliënt en zijn of haar familie actief bij het revalidatieproces te betrekken.
• Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en denkt in kansen voor de cliënt en de afdeling.
• Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak. Dit combineer je met het vermogen om in resultaten te denken. Indien nodig kun je zakelijk zijn.
• Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te kunnen geven.
• Je bent flexibel ten aanzien van het werken in diensten.
• Ervaring met zorginhoudelijk projectwerk is een pre.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt, afhankelijk van je werkervaring en taakinvulling binnen de afdeling, gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45 of 50. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.
Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Kim Smith RvE-manager M 06 37002851 of Diana Offermans RvE-manager M 06 30374920.

Of gewoon meteen solliciteren?

Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/v6x5ugm

Klik vervolgens op de button solliciteren en vul het sollicitatieformulier in! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.