Proteion zoekt een

Verpleegkundige revalidatie, locatie de Kreppel

Dienstverband

in overleg/ max 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Krijg jij energie van je werk als verpleegkundige en wil je echt het verschil maken voor de revalidanten en hun naasten? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bent er voor de revalidanten op de revalidatieafdeling bij De Kreppel. Samen gaan jullie werken aan het herstel van de revalidant. Kleine momenten maak jij bijzonder. Dit doe je samen met de revalidant, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners. Op deze manier kijk je wat nodig is om te zorgen dat de revalidant veilig terug kan keren naar zijn of haar eigen woonomgeving. Dat is het gezamenlijke doel! Samen met het team van verpleegkundigen en behandelaren werk je intensief samen om tot een plan te komen om dit mogelijk te maken.

Jij vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de revalidant.

Naast je werk in de verpleging en verzorging van onze revalidanten, bied je hen een luisterend oor. Jij weet van kleine momenten bijzondere momenten te maken. Je werkt samen met de revalidant en diens netwerk. Je verbindt alle partijen betrokken bij de zorg voor de revalidant. Persoonlijke aandacht staat hierin voorop. Naast jouw verzorgende en verplegende taken draai jij je hand ook niet om voor coördinerende taken. Je coacht je collega's in nieuwe ontwikkelingen en blijft up-to-date over ontwikkelingen binnen jouw werkveld en functie.

Tot slot word je ook uitgedaagd om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen binnen onze afdeling.

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij revalidanten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen. Door jouw professionaliteit, enthousiasme en verzorgende instelling hebben de revalidanten geluk. Je tovert een lach op hun gezicht. Daar doe je het voor.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd
 • een bruto maandsalaris in FWG 40 met een maximum van €3.254,43 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantietoeslag
 • een pensioen bij Zorg en Welzijn
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Jij bent onderdeel van een team van betrokken en kundige collega’s. Binnen ons team staan we voor elkaar klaar. We halen het beste uit onszelf, het team en de zorg voor de revalidanten. Samen zijn jullie er voor de revalidanten. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd. Jij deelt dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.

'Je werkt intensief samen aan een gezamenlijk doel en wanneer dat behaald wordt... Dat is gewoon bijzonder!'

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Marieke heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Marieke Reijnierse
Teamleider
06-52669142
mariekerijnierse@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.