De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Revalidatie, Zorghotel Roermond

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Wij gaan uitbreiden met 10 bedden en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team willen komen versterken! Word jij onze nieuwe collega? 

Zorghotel Roermond biedt De Zorggroep geriatrische revalidatiezorg in een comfortabele en aangename omgeving, die mensen stimuleert om uit bed te komen, actief te zijn en daarmee hun zelfredzaamheid te herwinnen. Werk je graag zelfstandig? Kun je goed organiseren? En ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige binnen het Zorghotel help je cliënten die met als doel na revalidatie weer naar huis kunnen gaan. Je werkzaamheden variëren van ADL zorg, uitvoeren van variërende verpleegtechnische handelingen tot begeleiding in de revalidatie op het cognitief gebied, kortom: een baan met veel afwisseling. Je werkt vaak alleen en elke situatie is weer anders. Daarom is goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wij vragen 
Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent in staat om te zorgen “met de handen op de rug” zodat de revalidatiecliënt optimaal kan leren en oefenen tijdens de opname. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, kunt uitstekend werken in multidisciplinair teamverband en bent optimaal flexibel en daarmee in staat om je voortdurend aan te passen aan de snel wisselende cliëntgroep. Ervaring in de revalidatiezorg is een pré.

Verder:
- Affiniteit met Revalidatiezorg
- Zelfstandigheid
- Samenwerking in teamverband
- Grenzen aangeven en bewaken
- Bereidheid tot vraaggericht werken
- Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met bewoners, familie en collega’s. 
- Diploma verpleegkundige niv 4/5
- Openstaan en bijdrage leveren aan de op allerlei gebieden veranderende zorg- en dienstverlening
- Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Verpleegkundige (niveau 4) schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal 
€ 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners die verblijven in ons Zorghotel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8%. 
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten? 
Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie?
Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Kijk op www.werkenbijdezorggroep.nl voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.

Informatie Zorghotel
De revalidatiezorg is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. Het Zorghotel beschikt over zestig kamers, waarvan er 40 bestemd zijn voor revalidatiegasten van De Zorggroep en 10 voor gasten die doorstromen vanuit het naastgelegen Laurentius Ziekenhuis. De resterende kamers zijn flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld voor familieleden van gasten die revalideren.

In het zorghotel is ook het Revalidatiecentrum Roermond ondergebracht. Daar werken de behandelaars van De Zorggroep en het Laurentius Ziekenhuis nauw samen op het gebied van revalidatietherapie (zowel voor ouderen als jongeren), bewegingstherapie en sportgeneeskunde. Je maakt als verpleegkundige deel uit van een team verpleegkundigen en verzorgenden IG die nauw samenwerken met het multidisciplinair behandelteam

De Zorggroep 
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.  
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg.  De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.  
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 

Reageren kan tot 15-02-2021