Gynaikon Klinieken zoekt een

Verpleegkundige Roermond 12 u/w

Dienstverband

12 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Overige

Heb je altijd al vrouwen willen begeleiden in de lastige keuzes welke zij moeten maken rondom ongewenste zwangerschap en anticonceptie? Solliciteer dan nu.

Gynaikon Klinieken zoekt een

Verpleegkundige (12 uur p/w) voor haar locatie in Roermond

Gynaikon Klinieken bestaat uit de locaties Roermond en Rotterdam. De locaties van Gynaikon Klinieken zijn vrouwenklinieken, die zich richten op vrouwen rond de vruchtbare leeftijd. De relevante aandachtsgebieden zijn anticonceptie, abortus en menopauze. Meer informatie over ons is te vinden op www.gynaikonklinieken.nl.

De kliniek in Roermond is geopend voor consulten en behandelingen op maandag, dinsdag en zaterdag. Een deel van de patiënten van Roermond is afkomstig uit het buitenland, vooral Duitsland en België (Wallonië en Vlaanderen). Voor de behandelingen onder sedatie is er een anesthesioloog aanwezig.

Wat ga je bij ons doen?

  • Het begeleiden van de patiënt in het keuzegesprek;
  • Advies geven aan patiënten over anticonceptiemiddelen;
  • De patiënt begeleiden en verpleegkundige zorg verlenen voor, tijdens en na de behandeling;
  • Verrichten van diverse verpleegtechnische handelingen ;
  • Assisteren van de arts en anesthesioloog bij medisch-technische handelingen gedurende de behandeling.

Welke eisen stellen we aan jouw kennis en vaardigheden?

  • Een verpleegkundige opleiding op minimaal MBO niveau 4 met tenminste 5 jaar relevante werkervaring (het kunnen maken van echo’s is wenselijk, maar kan ook bij ons worden geleerd);
  • Actuele registratie in het BIG-register;
  • Een proactieve, zelfstandige en collegiale werkhouding;
  • Empathisch vermogen, goed kunnen luisteren, geduld, tact, adviesvaardig en hulpvaardig in de omgang met patiënten en hun begeleiders in probleemsituaties met vaak diverse culturele achtergronden;
  • Kunnen communiceren in minimaal twee moderne talen (Engels – Duits – Frans).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een salaris op het niveau van FWG 45 (€ 2.508,- tot € 3.594,- per maand op basis van 40 uur/week). De CAO-ZKN gebruiken wij als richtsnoer bij onze arbeidsvoorwaarden. Aansluiting bij PfZW hoort er uiteraard bij.

Verdere informatie kun je krijgen bij Gerrit Zomerdijk via gerrit@gynaikon.nl of 06-20414025. Je sollicitatie (motivatie + cv) stuur je naar gerrit@gynaikon.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.