Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige somatiek kleinschalig wonen (Echt)

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze afdeling Bosserhoaf in zorgcentrum de Egthe zijn we op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die toe is aan een nieuwe uitdaging en het verschil wil maken voor onze bewoners.

Bosserhoaf is een somatiekafdeling die alles in huis heeft om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen!

We gaan kleinschalig te werk op deze afdeling. Samen met een 20-tal collega’s ben je verantwoordelijk voor 15 cliënten. Binnen het team zijn verschillende zorgprofessionals werkzaam (IG’ers, Verpleegkundigen, Verzorgenden C, Afdelingsassistenten). Dankzij een goede onderlinge communicatie en roosterplanning zorgen jullie voor aandacht en rust voor onze cliënten en hun families.

Wat ga je doen?

 • Als verpleegkundige binnen ons team kun je laten zien waar je goed in bent en écht doen waarvoor je bent opgeleid. De zorgvraag van onze bewoners wordt steeds complexer waarbij jouw vakkundige verpleegkundige blik zeer belangrijk en leidend is.
 • Als verpleegkundige binnen onze afdeling zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteuning in (complexe) zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit.
 • Jij voert zelf de regie over je werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s in de veranderingstrajecten. Zo lever je een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's en leerlingen.
 • Je “spart” regelmatig met je collega-verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg.
 • Je komt terecht in een warm en leergierig team van zo’n 35 collega’s waar graag open wordt gecommuniceerd en waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en groei.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek. Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zodat je kunt informeren maar ook adviseren en instrueren. Daarnaast ben je geduldig en een doorzetter, ondernemend en neem je eigenaarschap.
 • Je vindt het een uitdaging om elke dag het beste uit je zelf te halen en bent in staat om anderen te prikkelen om dat ook te doen.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 32 uur per week, aantal uren is bespreekbaar. Er wordt gewerkt in alle diensten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (minimaal €2.554,- bruto per maand en maximaal €3.468,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

 

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline Dinnissen-Vernie, unitmanager De Egthe, telefoonnummer 06-10460687. Na een positief kennismakingsgesprek krijg je ook de mogelijkheid om mee te lopen op de afdeling.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.