Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige Specialist GGZ (28-36 uur)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Zoek je een leuke, uitdagende baan als Verpleegkundig Specialist binnen een GGZ-afdeling waar het behandelen van acute ziektebeelden gepaard gaat met de focus op herstel? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie
De VS-GGZ wordt ingezet bij doelgroepen met complexe psychische problematiek en is vanuit verpleegkundig perspectief gericht op de behandeling van de ziekte, herstel, preventie en rehabilitatie binnen een multidisciplinaire context. Als VS-GGZ voer je regie over het totale zorgproces van de patiënt. Hierbij is samenwerking met de verwijzer van essentieel belang, aangezien de klinische behandeling naadloos aan moet sluiten op de ambulante behandeling. Daarnaast houd jij je bezig met het verrichten van poliklinische werkzaamheden: intake, aanvullend onderzoek en zorg coördinatie. Verder houd jij je bezig met het ontwerpen van zorgpaden en het bieden van ondersteuning en kennisoverdracht naar andere disciplines binnen het ziekenhuis.

Jouw nieuwe werkplek
Op de PAAZ zijn verschillende disciplines werkzaam zoals Verpleegkundige, psychiaters, psychologen, artsen in opleiding, therapeuten, verpleegkundig specialist en SPV.
Salima (verpleegkundig specialist GGZ), Myranda (psychiatrisch verpleegkundige) en Annechien (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) vertellen je graag meer over de afdeling en het werken binnen de PAAZ.

"Binnen het ziekenhuis is de PAAZ een belangrijke afdeling. Hier wordt namelijk het psychisch en somatisch welzijn naast elkaar gelegd. Dit is zeer van belang, aangezien het verbonden staat met elkaar. In de ziekenhuispsychiatrie bieden wij psychiatrische zorg gericht op de populatie patiënten met complexe somatisch- psychiatrische co-morbiditeit. Je werkt in een multidisciplinair team, waarbij de behandeling zowel individueel als in groepsverband geboden wordt. Er is een grote variatie aan combinaties van aandoeningen en zorgzwaarte, waarbij maatwerk erg van belang is. Dit maakt het werk heel uitdagend en geen dag is hetzelfde. Iedere dag leer je weer bij, van je collega verpleegkundigen, maar ook van de andere disciplines die hier werkzaam zijn.
Binnen de PAAZ wordt er samengewerkt aan verbetering. Je wordt actief uitgenodigd om mee te bouwen en je steentje bij te dragen. De vele nieuwe ontwikkelingen die momenteel ingezet zijn, bieden de ideale mogelijkheid om je eigen piketpaaltjes te slaan en jouw functie naar eigen wens vorm te geven. De collega's van de PAAZ zijn leergierig en betrokken en de samenwerking is erg prettig. Er zijn korte lijnen en je kunt snel overleggen met je collega's. Zo leer je elkaar goed kennen en weet wat je aan elkaar hebt. Het is een veilig team om je eigen regie te nemen, met ideeën te komen en samen te sparren. En naast het serieuze werken, kunnen we ook enorm lachen met elkaar!
In onze toekomstige collega zoeken we dan ook iemand die hierbij kan aansluiten. Iemand die een open houding heeft en betrokken is. Er zijn verschillende mogelijkheden om je binnen de PAAZ verder te ontwikkelen als verpleegkundige. Leergierigheid wordt dus enorm gemotiveerd hier en er wordt samen met jou bekeken wat mogelijk is."

Wat vragen wij van jou
  • Je bent een afgestudeerd verpleegkundig specialist GGZ en BIG-geregistreerd;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met patiënten met complexe psychiatrische problematiek;
  • Je werkt patiëntgericht met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent goed in staat je eigen visie te verwoorden en positie in te nemen;
  • Je hebt een enthousiaste, actieve, flexibele, positief kritische en innovatieve instelling;
  • De functie vraagt om zelfstandigheid, eigenaarschap. Je vindt het leuk om vorm te geven aan de inhoud van de functie, visie te ontwikkelen en multidisciplinair samen te werken.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.850 en €5.801 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 65). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel parttime als fulltime in te vullen (28 tot 36 uur per week);
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend kennis maken met de afdeling? Bel dan met Roel Steffanie of Remco Claessen teamleiders PAAZ, telefoonnummer 0475-382576 of 0475-382566. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functieeisen voldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.