De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Thuiszorg werken naar eigen beschikbaarheid regio Venlo e.o.

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Werken naar jouw eigen beschikbaarheid en mogelijkheden? Dat kan bij de Groene Kruis Thuiszorgteams Withuis of Arcen/Lomm/Velden!

Wat ga je doen?
Ben jij beperkt beschikbaar door bijvoorbeeld een intensieve hobby, volg je nog een studie of heb je een druk gezinsleven waardoor je even niet zo flexibel bent? Het thuiszorgteam Withuis of Arcen/ Lomm/ Velden gaat graag met jou in gesprek om te kijken naar wat er wel mogelijk is. Jouw beschikbaarheid staat dan ook centraal bij het maken van de planning.

De term zegt het eigenlijk al, als verpleegkundige in de thuiszorg lever jij zorg aan cliënten die nog thuis wonen. Dat betekent dat je op bezoek bent bij je cliënt, je levert 1-op-1 zorg: dat maakt het heel persoonlijk! Je levert niet alleen alle voorkomende zorg en verpleegtechnische handelingen, maar geeft bijvoorbeeld ook uitleg en informatie over medicijngebruik. Verder ben je een belangrijke schakel in de contacten met familie en andere zorgprofessionals. Doordat cliënten steeds langer thuis blijven wonen zijn de casussen soms complex en is je verantwoordelijkheid hoog. Gelukkig kun je altijd terugvallen op de kennis en kunde van je collega's. Zo blijf je altijd nieuwe dingen leren!

Je komt terecht in een klein en persoonlijk team waar ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede werksfeer is belangrijk, daarom worden er ook geregeld overleggen en teamuitjes ingepland. Zijn er zaken die beter kunnen? Dan staat de teamcoach jullie bij met raad en daad. Je collega's kijken uit naar je komst!

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Jij neemt kordaat beslissingen en bent een graag gezien gezicht in de wijk. Je werkt vaak zelfstandig en weet dat iedere cliënt en zorgvraag weer anders is. Indien nodig, kun je goed improviseren en je geniet van het persoonlijke een-op-een contact bij mensen thuis. Je kunt goed luisteren en vindt het leuk om van de ene naar de andere cliënt te reizen. Persoonlijk contact en dynamiek, daar krijg jij energie van!

Verder belangrijk:
  • je bent een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
  • ben je minimaal gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd
  • ben je in het bezit van een rijbewijs en het liefst een eigen auto

Enthousiast geworden?
Leuk! Dan leren we je graag kennen. Solliciteer direct op de vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer informatie of vrijblijvend een dagje meelopen bij het thuiszorgteam Withuis of Arcen/Lomm/Velden? Onze recruiter Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een verpleegkundige in de thuiszorg en is te bereiken via Lynn.Jeuken@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.