Vivantes zoekt een

Verpleegkundige vaste nachtdienst

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij een echte nachtvlinder die graag vaste nachtdiensten draait? Als je opzoek bent naar een leuke uitdaging voor 16-24 uur in de omgeving van Geleen komen wij graag met je in contact!

Vivantes is op zoek naar enthousiaste Verpleegkundigen die graag vaste nachtdiensten willen draaien. Binnen de functie van Verpleegkundige in de vaste avond- en nachtdienst ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor kwalitatief goede zorgverlening aan onze bewoners binnen locaties van Vivantes.

In de avonden helpen we de bewoners zich gereed te maken voor de nacht, hier horen op onze afdelingen uiteenlopende complexe verpleegtechnische handelingen bij. In de nacht slapen onze bewoners, en daarom is het extra belangrijk dat jij als Verpleegkundige een thuisgevoel kan realiseren.

Hoewel je deel uitmaakt van een multidisciplinair team, is het belangrijk dat je in de nachtdiensten in staat bent zelfstandig te werken. Het kan incidenteel voorkomen dat je eens overdag werkt om bijvoorbeeld binding te krijgen met het gehele team. Uiteraard gaat dit in goed overleg samen met jou.

Wat verwachten we van jou?
  • Jij hebt minimaal een diploma Verpleegkunde (niveau 4) op zak.
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
  • Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en jouw collega’s kunnen allemaal goed met jou door één deur. De wil, veerkracht én durf om te groeien is aanwezig.
  • Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan ook graag aan bij.
  • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt – binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij flexibel ingezet kan worden op verschillende locaties.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, op basis van FWG 45 (maximaal 3.848,27) . Uiteraard exclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Aangezien je voornamelijk nachten werkt komen hier ook nog de nodige onregelmatigheidstoeslagen bij.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes.

Hebben wij je enthousiast gemaakt?
Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met Kaj Zurek, recruiter bij Vivantes via 0681804848 of via recruitment@vivantes.nl.

Weet je al zeker dat dit je nieuwe uitdaging is? Dan mag je natuurlijk ook direct solliciteren!