Maastricht UMC+ zoekt een

Verpleegkundige verpleegafdeling Electief Snijdend Centrum

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken, ben jij een verpleegkundige met bij voorkeur ervaring in de pre en postoperatieve zorg, dan zijn wij naar jou op zoek! Op de afdeling is het zeer dynamisch, je moet sociaal- en communicatief zeer vaardig zijn en goed om kunnen gaan met hectiek en emoties. Je kunt goed prioriteiten stellen, behoudt het overzicht en je kunt snel schakelen. Op de afdeling hou je je bezig met het verplegen en verzorgen van de patiënten binnen het vastgestelde beleid. Ook begeleidt je leerling verpleegkundigen.

Wat vragen wij van jou?
Bij voorkeur heb je verpleegkundige chirurgische ervaring en ben je in het bezit van een in Nederland geregistreerd verpleegkundig diploma en je bent BIG geregistreerd. Je bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent een teamplayer en hebt een flexibele instelling. Je handelt adequaat in acute situaties, kunt prioriteiten stellen en bent stressbestendig. En tot slot heb je affiniteit met innovatie en het meedenken en implementeren van veranderingen en verbeteringen binnen de afdeling.
Verpleegkundigen in opleiding die binnenkort afstuderen worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil jij onze nieuwe collega worden, aarzel dan niet om te solliciteren.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Met haar ruim 7.500 medewerkers behoort het Maastricht UMC+ tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs vermaard zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met ons willen excelleren.
Het MUMC+ is één van 8 academische ziekenhuizen in Nederland. De verpleegafdeling A2 maakt deel uit van het Centrum Acuut en Kritiek (CAKZ) en is de verpleegafdeling voor kortdurend verblijf.
Op deze afdeling worden plusminus 120 patiënten per week opgenomen van alle snijdende specialismen met een gemiddelde verpleegduur van 1-2 dgn.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.896,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 7M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.