Ciro zoekt een

Verpleegkundige/Verzorgende IG

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HAVO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Binnen Ciro willen we naast kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie de best mogelijke persoonsgerichte zorg bieden aan onze patiënten met een chronische long-of  hartaandoening of met slaap-gerelateerde ademhalingsstoornissen. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar

een verpleegkundige/verzorgende IG die zich richt op zelfmanagement van de patiënt en een essentiële bijdrage levert aan de begeleiding en behandeling van onze complexe patiëntenpopulatie. Wetenschappelijk onderzoek staat hierbij aan de basis van onze persoonlijke en gespecialiseerde behandelingen. Immers nieuwe kennis en inzichten zorgen ervoor dat je beter grip krijgt op de variatie in het ziekteproces bij de individuele patiënt.

Jouw rol

Als verpleegkundige/verzorgende IG verleen je basis- en gespecialiseerde verpleegkundige zorg gericht op maximaal haalbare participatie, autonomie en/of kwaliteit van leven.

Jouw werkplek

Als Verpleegkundige/Verzorgende IG werk je voortdurend samen, zowel binnen het verpleegkundig team als met andere disciplines binnen onze organisatie. Het is een werkomgeving in een medische setting waarin een hoge kwaliteit van allround en persoonlijke zorg wordt geleverd.

Een greep uit jouw taken

 • Je informeert de patiënt over de behandeling en coördineert en verleent basis- en gespecialiseerde verpleegkundige zorg;
 • Je levert een essentiële bijdrage vanuit het eigen vakgebied ten aanzien van het proces intake en assessment en het proces behandeling (zowel klinisch als ook niet-klinisch);
 • Je brengt, op basis van interviews, observaties en vakinhoudelijke diagnostiek, de problematiek en probleemstelling in kaart;
 • Je formuleert een beroep specifieke conclusie, geeft een behandeladvies en stelt een individueel behandelplan op;
 • Je bent verantwoordelijk voor de procesbewaking en uitvoering van de verpleegkundige behandeling en zorg en bewaakt als coach de voortgang van de totale behandeling;
 • Je draagt zorg voor een goede dossiervorming en voor een goede administratieve afhandeling;
 • Je onderhoudt contacten met externe deskundigen in de functie van de behandeling en nabehandeling van de patiënt;
 • En je ondersteunt de medisch specialist bij onderzoeken en verricht zo nodig, in diens opdracht, medisch-technische handelingen.
 

Aan welke eisen moet je voldoen

 • Je bent een verpleegkundige of verzorgende IG, in het bezit van een diploma op mbo- of hbo-niveau;
 • Aanvullende cursussen en ervaring binnen het vakgebied en/of op het gebied van chronisch orgaan falen zijn een pré, maar geen vereiste;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden in de omgang met patiënten, familie en mantelzorgers.

Wat heeft Ciro jou te bieden

Wij bieden jou een uitdagende, verantwoordelijke baan binnen een inspirerende en dynamische organisatie. Een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is en streeft naar het zo optimaal mogelijk welbevinden van onze medewerkers.

Je bent onderdeel van een enthousiast team en jouw werkplek is gelegen in een bosrijke werkomgeving met ruimschootse gelegenheid tot gratis parkeren. Wij bieden jou als professional de benodigde faciliteiten om ambities waar te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Uiteraard kun je desgewenst gebruik maken van onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan uitruilmogelijkheden, meerkeuze secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve zorgverzekering of een aanvullende WIA-hiaatverzekering.

 

Binnen Ciro zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding en/of ervaring en voor deze functie ingedeeld in functiegroep 40-45 (afhankelijk van opleiding). In eerste instantie wordt er een jaarcontract aangeboden. Bij gebleken geschiktheid is er de intentie om dit naar een contract voor onbepaalde duur om te zetten.

Informatie

Heb je behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie, neem dan contact op met Mw. G. Diederen. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, neem dan contact op met de afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0475-587 600.

Voel jij je uitgedaagd?

Reageer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteren@ciro-horn.nl

Vermeld bij het solliciteren het vacaturenummer 2021-005/verpleegkundige/verzorgende IG. Solliciteren kan tot 17 december aanstaande.