Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige/ Verzorgende IG bij Ouderenzorg (mbo)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste verpleegkundigen/verzorgenden IG voor onze gesloten afdeling A1, kliniek Wijerode in Heerlen (24-36 uur p.w.). Werk jij graag in een dynamische, soms hectische werkomgeving en ga je een uitdaging niet uit de weg? Sluit je dan aan bij een team dat voor je klaarstaat en waarin iedereen zichzelf kan zijn. Kom je kennismaken?

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstige psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht, en in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden ook betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch GGZ, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Past deze functie bij jou?
Op onze gesloten afdeling A1 werk je met ouderen waarbij sprake is van psychische, somatische en cognitieve problematiek. In een uitdagende werkomgeving kun jij je kennis en vaardigheden ontwikkelen en werk je met eigen verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een fijn, deskundig en hardwerkend team. Je collega's zijn open, begripvol, steunen elkaar en gaan voor de beste zorg.

Wat ga je doen?
 • Je levert een bijdrage aan de behandeling en begeleiding van oudere patiënten met psychiatrisch en somatische problematiek;
 • Je signaleert veranderingen op psychisch, lichamelijk en sociaal vlak. Wanneer er somatisch iets verandert, kan dit ook effect hebben op het psychische vlak, en andersom;
 • Je stelt verpleegplannen op en bereidt de MDO en artsenvisite voor. Je woont de medicatiereview bij;
 • Je voert verpleegtechnische handelingen uit (zoals katheteriseren, stomazorg, wondzorg, injecteren, bladderscan);
 • Je hebt wekelijks overleg met de verschillende disciplines binnen de afdeling;
 • Je verleent palliatieve zorg, wanneer nodig;
 • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van rapportages en overdrachten;
 • Je begeleidt leerlingen en studenten;
 • Je neemt een rol in één van de aandachtsgebieden die vastgesteld zijn op de afdeling.
Wat zeggen onze medewerkers?
Kyra werkt als verpleegkundige 1 op de afdeling A1: "Ik werk heel graag op A1, er is zoveel uitdaging in het werk. De patiënten hebben vaak een dubbele diagnose, somatisch en psychiatrisch. Dat betekent dat er volop ruimte is om je te verdiepen in de verschillende ziektebeelden. Bovendien hebben we een heel fijn team. We lachen veel, maar zijn ook kundig in ons werk. We zijn er voor elkaar. Ondanks de verschillende leeftijden is het team echt een eenheid."

Dit neem je mee
 • Diploma mbo Verpleegkunde of Verzorgende IG;
 • Je hebt veel affiniteit met de doelgroep ouderen;
 • Je bent een betrokken verpleegkundige en hebt veel affiniteit met de doelgroep ouderen;
 • Je bent toegewijd, beschikt over een flexibele werkhouding en je staat stevig in de schoenen.
Wat wij bieden
Wij bieden geschikte kandidaten meteen een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.600,-- en maximaal €3.536,-- (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie Verpleegkundige 2) of minimaal €2.325,-- en maximaal €3.241,-- (FWG 40 - CAO GGZ, kernfunctie medewerker Zorg 1). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever beneden op deze pagina.

Is je interesse gewekt?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrina Delahaije, afdelingshoofd A1, bereikbaar op het nummer: 06-12629696 of Kyra Dörenberg, verpleegkundige 1, bereikbaar op het nummer: 088-5068980.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 5 april 2023 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.