De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige / Verzorgende (IG) Gerontopsychiatrie, Camillus, Roermond

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Hou je van een uitdaging en denk je graag out of the box? Beschik je over een gezonde dosis humor en ben je een persoon die stevig in zijn/ haar schoenen staat? Kom eens langs en ervaar!

Op het terrein van voormalig verpleeghuis Camillus liggen twee groepswoningen voor in totaal 20 mensen met een lichamelijke aandoening in combinatie met psychische problematiek (geen dementie). In de groepswoningen gerontopsychiatrie heeft elke bewoner een eigen slaapkamer en badkamer. Er is een grote, gezamenlijke huiskamer met open keuken. De begeleiding in de woning en de benadering door de medewerkers kenmerkt zich door rust, veiligheid en structuur. Naast deze woningen is een theehuis met daarin een atelier, waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende (IG)/ Verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust. Ook krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het goed om te weten dat je deel uitmaakt van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

De groepswoning is een open setting waarbij naast psychiatrische problematiek de somatische en sociale problematiek een voorname rol spelen. Ook welzijn en dagbesteding speelt een belangrijke rol binnen de gerontopsychiatrie. Denk hierbij aan: Samen lunchen met de bewoner, samen naar de bioscoop of zelfs samen op vakantie!

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Uren in overleg. Wil je jezelf verder ontwikkelen?

Als Verpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Uren in overleg.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners  is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·        eindejaarsuitkering van 8,3% 
·        vakantiegeld van 8%
·        aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wie ben jij?
Een collega die houd van een uitdaging, die out of the box denkt, beschikt over een gezonde dosis humor maar die ook stevig in zijn/ haar schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Affiniteit, kennis en ervaring met en voor onze doelgroep is niet noodzakelijk maar een prettige bijkomstigheid.

Je bent:

-        bereid om je verder te ontwikkelen

-        bereid vraaggericht te werken

-        in staat tot relativeren en reflecteren

-        flexibel inzetbaar

-        in staat methodisch te werken en teamleden te coachen en te begeleiden

Verder:
-    ben je in het bezit van het diploma Verzorgende (IG), Verzorgende IG/MMZ, Verpleegkundige (psychiatrie) en of Sociaal Psychiatrische   
     Verpleegkundige (SPV)
-    ben je als Verpleegkundige BIG geregistreerd
-    heb je sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega’s, bewoners en hun relaties. 

Informatie    
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven? Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie, neem dan contact op met onze recruitment medewerker Evelien Smeets via werkenbij@dezorggroep.nl.  

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.  

 Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.