Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige voor de verpleegkundige dienst regio 2, Hoogstaete, Aldenhof en Kollenberg (32 uur)

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben je op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan als verpleegkundige waarin je elke dag opnieuw uitgedaagd wordt om met jouw verpleegkundige expertise en actieve inzet onze cliënten de best passende zorg te geven? Dan gaan we graag met jou in gesprek!   

Voor onze Verpleegkundige dienst in regio 2 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige verpleegkundige die ons team komt versterken in alle diensten en over de regio heen willen werken. Er wordt gekeken door een bril van mogelijkheden en de cliënt wordt hierbij echt centraal gezet.   

Jouw nieuwe baan 

Als verpleegkundige binnen ons team kun je laten zien waar je goed in bent en écht doen waarvoor je bent opgeleid. De zorgvraag van onze cliënten wordt steeds complexer waarbij de vakkundige verpleegkundige blik van jou zeer belangrijk en leidend is.  

Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s daar waar nodig. Je “spart” regelmatig met je collega-verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg.   

Als verpleegkundige zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteuning in (complexe)zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit.  

Je adviseert met betrekking tot de uitvoering van de (zorg)werkzaamheden vanuit je verpleegtechnische expertise. Hierin heb je, vanuit je deskundigheid, ook een signalerende en coachende rol.  

Daarnaast monitor je, vanuit verpleegtechnische expertise, de afstemming tussen de verschillende disciplines, diensten en overige betrokkenen bij het zorg- en dienstenproces.  

Tot slot lever je een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's en leerlingen.  

Wat neem je mee? 

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd).  
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek.  
 • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.  
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.  
 • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk.  
 • Je beschikt over een rijbewijs. Een bedrijfswagen is beschikbaar tijdens de diensten om je te verplaatsen tussen de verschillende locaties (zorgcentrum Hoogstaete, Aldenhof en Kollenberg)

Wat bieden wij?  

 • Contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week.  
 • Als Verpleegkundige word je ingeschaald in FWG45 CAO Ziekenhuizen (€2.982- €4.015 bruto per maand op basis van 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslagen.  
 • 144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen.  
 • Talrijke kortingen (collectieve zorgverzekering, sportabonnement, bekende merken), leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!  

Wat bieden wij jou nog meer?  

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (Pensioenfonds Zorg en Welzijn);  
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/ AON;  
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);  
 • Naar keuze deelname aan personeelsvereniging, kortingen op onder andere concerten, vakanties en leuke uitjes en de mogelijkheid tot gratis deelname aan workshops/cursussen. 

Meer weten?  

Graag eerst meer informatie? Dat is mogelijk! Neem gerust contact op tijdens kantooruren met unitmanager Mandy Nijssen te bereiken via 0612961606 of via mail m.nijssen@zuyderland.nl

 Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.  

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.