Land van Horne zoekt een

Verpleegkundige voor de Wijkzorg

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Welk menu spreekt jou aan?
Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken en hoe veel uur. Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden verwerkt. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Functieomschrijving

Je bent aanspreekpunt in het team en bewaakt het zorgproces met een goed ontwikkelde helikopterview. Je biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan cliënten thuis. Je signaleert ook bijzonderheden bij cliënten op basis van je verpleegkundige deskundigheid en stel je indien nodig de verpleegkundige interventie vast. Je bewaakt de dagplanning, bijkomende taken zoals cliëntplanning en rooster en geeft collega's advies, instructie en voorlichting. Naast het coachen van medewerkers, stagiaires en leerlingen vind je het fijn om jouw kennis te delen met je overige collega's. Je neemt graag de verantwoording om verbetertrajecten uit te voeren.

Wij vragen

•Je hebt het talent en de creativiteit om de dagdagelijkse problemen in de zorg samen met het team op te lossen.
•Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5. Enkele jaren ervaring in de wijkzorg is een pre.
•Je kunt een inschatting maken van complexiteit van zorgvragen gerelateerd aan de specifieke doelgroepen en je kunt de vereiste deskundigheid beoordelen.
•Je treedt consequent en accuraat op, bent flexibel inzetbaar, handelt met inachtneming van de deskundigheid van de medewerkers.
•Je kunt probleemoplossend handelen en kunt goed met druk en tegengestelde belangen omgaan.

Dienstverband

Wij weten dat we best veel vragen. Maar wij bieden dan ook een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 45 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandachtspunt: inschrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is verplicht. Wij betalen de jaarlijkse kosten. Daarnaast zorgen wij voor een goed scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt.

Aanvullende informatie

Twijfel je nog? Misschien kunnen onze teamleiders of recruiters je twijfels wegnemen. Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne.
De afdeling recruitment is bereikbaar op T. 088 987 88 88 of mailen op: recruitment@landvanhorne.nl.

Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden.