Land van Horne zoekt een

Verpleegkundige voor in één van onze (woon)zorgcentra

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Welk menu spreekt jou aan?
Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken, hoe veel uur en bij welke groep cliënten op het gebied van de psychogeriatrische zorg of somatische zorg. Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden verwerkt. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Functieomschrijving

Gaan jouw ogen stralen als je het hebt over jouw werk? Over jouw prachtige vak als verpleegkundige? Heb jij een speciaal plekje in je hart voor je cliënten? Altijd een glimlach en als het nodig is een kritische blik? Wij zijn bij Land van Horne op zoek naar dit soort verpleegkundige vakkanjers. Een betrokken professional die weet waar het om draait in de zorg. Herken jij je in het geschetste beeld? Mooi! Wij hebben verschillende vacatures.

Wij vragen

Wil je aan de slag gaan als verpleegkundige? Dat kan als jij minimaal in het bezit bent van een diploma verpleegkunde niveau 4. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je vervult een belangrijke rol binnen het team. Je coacht medewerkers, stagiaires en leerlingen. Zij leren van jou en jij van hen. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Een uitdaging ga jij niet uit de weg. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je dit weten. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau.

Dienstverband

Wij weten dat we best veel vragen. Maar wij bieden dan ook een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 45 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een goed scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt.

Aanvullende informatie

Twijfel je nog? Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen. Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. Je kunt de afdeling recruitment bereiken op T. 088 987 88 88 of mailen: recruitment@landvanhorne.nl.

Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden.